REKLAMA
![Vegánska omeleta Vegánska omeleta](https://eu.tastescdn.net/thumbor/0Id_3nZ2cgPF508yI8gWPmfFV0w=/1050x1050/filters:quality(65):brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/iJECnLt2yPogstczYny9/2b57f4f46d7d0caaf3a90687b138e912.jpeg)
Vegánska omeleta
Jednoduchý a rýchly recept na bezvaječnú omeletu
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
2
- 75 g cícerová múka
- 75 g múka
- 300 ml voda
- 1⁄2 čajová lyžička soľ
- 1⁄2 čajová lyžička kurkuma
- 1⁄2 čajová lyžička palivá paprika
- 1⁄2 čajová lyžička cesnakový prášok
- 1⁄2 čajová lyžička vegeta
- 1 jarná cibuľka (na drobno)
- 1⁄2 kus červená paprika sladká (na drobno)
- 1⁄2 cuketa (na drobno)
- vegánsky syr (nastrúhaný)
- za hrsť baby špenátu
- olej na opekanie
Odporúčané produkty
![Podravka ochucovadlo](https://eu.tastescdn.net/thumbor/kHb8eB-3ziQR5rVHpKW407TATP0=/195x195/sk/partner/b86036ce591b09dcc1170592642392.png)
Podravka ochucovadlo
![Podravka NATUR](https://eu.tastescdn.net/thumbor/y5hMnEDxJkStgYY2Mt1d5cT4d8g=/195x195/sk/partner/d219cdcf415bdb1264d4dae333edaa.png)
Podravka NATUR
![Podravka kečup jemný](https://eu.tastescdn.net/thumbor/aAijdR9OXB5QjVJhU5cHsF4Vi5A=/195x195/sk/partner/ff825da250c6ca2b2f0e15750bca9f.png)
Podravka kečup jemný
![Podravka dijónska horčica](https://eu.tastescdn.net/thumbor/rbb0MOUfF8-OAOB8kDxLKEDX7_0=/195x195/sk/partner/1f6eacbf7bbe3fb91358ebe327a45b.png)
Podravka dijónska horčica
REKLAMA
Postup
10 min.
1. Krok
V miske si zmiešame všetky suché ingrediencie s vodou až kým nemáme hladké cesto.
2. Krok
Na panvici zahrejeme olej na miernom ohni. Pridáme jednu naberačku cesta a vyplníme celu plochu panvice. Posypeme vrch palacinky časťou nakrájanej zeleniny (cibuľkou, cuketou, červenou paprikou) a opekáme 1-2 minúty a následne otočíme a opekáme ďalšiu minútu.
3. Krok
Omeletu opäť otočíme, posypeme nastrúhaným syrom, baby špenátom a preložíme na polku. Opekáme z každej strany ešte 1-2 minúty.
4. Krok
Podávame s čerstvou zeleninou, horčicou, kečupom alebo iným dresingom.
Komentáre (2)
Ďakujem za receptík :)
Dnes to idem vyskusat.. sama som zvedava... dakujem za super recept... ;)