REKLAMA
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/t3ih2MNgSWPli92RzR-m/e8754ffa8f60db090c8df21bc10435.jpeg)
Udon rezance v brokolicovej omáčke s bravčovou panenkou
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
2
- Omáčka
- hlávka brokolica
- 50 g cream cheese nátierka bez príchute
- 50 ml smotana na varenie
- soľ
- korenie
- strúčik cesnak
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
30 min.
1. Krok
Brokolicu uvar v osolenej vode, zopár hlavičiek vyber o niečo skôr( viď na tanieri) ostatné uvar do mäkka. Rozmixuj s cream cheese a trochou vody v ktorej si varil brokolicu. Krátko ešte prevar a zjemni smotanou, dochuť soľou, korením a strúčikom cesnaku.
2. Krok
Podavaj napr. s panenkou, slnečnicové semiačka a trochu oliváču.
3. Krok
Panenku som len osolila a okorenila z každej strany, prudko opiekla na panvici zo všetkých strán, dala do alobalu a 180 stupňov , 10 minút do trúby ešte.
4. Krok
Dobrú chuť