REKLAMA
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/eqANB-4NGjK_T1y7cerk/6999c6a7d5170b20d948d74066bdf4.jpeg)
Tvarohové rezance – rýchla sladká dobrota
Klasika, ktorá poteší malých aj veľkých
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
2
- 250 g širokých rezancov alebo slížov
- 250 g jemného tvarohu hrudkovitý alebo mäkký podľa chuti
- 50 g masla
- 3 pl práškového cukru alebo podľa chuti
- 1 bal vanilkového cukru
- Štipka soli
- voliteľné škorica
- hrozienka
- strúhaná kôra z citróna
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
20 min.
1. Krok
Rezance uvar v osolenej vode „al dente“.
2. Krok
Medzitým si v miske rozmiešaj tvaroh s cukrom a vanilkovým cukrom (prípadne pridaj aj trochu citrónovej kôry alebo hrozienka).
3. Krok
Horúce rezance scediť a premiešať s roztopeným maslom.
4. Krok
Pridať tvarohovú zmes a jemne premiešať.
5. Krok
Posypať trochou cukru a podľa chuti aj mletou škoricou.