REKLAMA

Zdroj: FB: Varenie je radosť.

Štuchané zemiaky s cibuľkou

Štuchané zemiaky s cibuľkou sa hodia ako príloha k pečenému mäsu, rybe alebo zeleninovým jedlám. Môžeme ich však jesť aj samostatne napríklad s kyslým mliekom.

REKLAMA

Ingrediencie

porcií
2
  • 7 ks zemiak Pridané do
  • 1 ks Cibuľa Pridané do
  • 3 pl olej Pridané do
  • 50 g maslo Pridané do
  • 1 ks bobkový list Pridané do
  • 3 kl plnotučná horčica Pridané do
  • mleté čierne korenie Pridané do
  • kmín Pridané do
  • soľ Pridané do
REKLAMA

Postup

30 min.
1. Krok

Zemiaky očistíme a nakrájame na štvrtinky. Uvaríme ich v osolenej vode, do ktorej sme pridali rascu a bobkový list.

2. Krok

Cibuľu nakrájame na drobno a opražíme do sklovita na oleji.

3. Krok

Pridáme k nej rozštuchané zemiaky, maslo, soľ, korenie a chvíľu ich opekáme na panvici - obraciame od dna.

4. Krok

Na záver pridáme plnotučnú horčicu.

Reels

Nové

Top kategórie

Obed

4182 receptov

Mäsité jedlá

2016 receptov

Dezert

3159 receptov

Mascarpone

291 receptov

Raňajky

1171 receptov

Večera

3852 receptov

Cestoviny

461 receptov