REKLAMA
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/pTK2C5mYvtKCYmTpma5E/545a9921f40afba05ad7c6dd15d281ad.jpeg)
Šťavnaté kuracie rezne na prírodno
Pre milovníkov rýchlych, jednoduchých receptov je táto klasika ako stvorená.
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
4
- 4 kus kuracie prsia
- 2 pl olivový olej
- 1 hrnček bujón
- 1 kl údená paprika
- 1 kl cesnakový prášok
- 1 kl talianske korenie
- soľ a korenie
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
60 min.
1. Krok
V malej mištičke si zmiešame zmes, ktorou budeme koreniť kuracie rezne. Pridáme tam údenú papriku, cesnak, soľ, korenie a talianske bylinky.
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/pTK2C5mYvtKCYmTpma5E/5e54246654fd72fb949a6b2e853737bb.png)
Zdroj: youtube / Joanna Cismaru
2. Krok
Kuracie prsia si očistíme a posypeme z oboch strán zmesou korenia. S korením nešetríme.
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/pTK2C5mYvtKCYmTpma5E/e4a8a972bcb35fafd376e745a056efcd.jpeg)
Zdroj: youtube / Joanna Cismaru
3. Krok
V hrnci si rozpálime olivový olej Kuracie rezne sprudka opečieme z oboch strán. Keď máme mäso opečené vyberieme ho nabok.
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/pTK2C5mYvtKCYmTpma5E/ef23a801c160dfdef2a1d4f5a8fea7d3.png)
Zdroj: youtube / Joanna Cismaru
4. Krok
Do výpeku po mäse nalejeme kurací vývar necháme ho chvíľku povariť, aby sa nám odvarili pripečené časti mäsa. Potom sem vložíme kuracie rezne a ešte dusíme, kým nebude mäso hotové.
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/pTK2C5mYvtKCYmTpma5E/c82f15be03b80d38972b53ebbd91cb92.png)
Zdroj: youtube / Joanna Cismaru