VIDEORECEPT Šťavnaté kuracie rezne na prírodno
Pre milovníkov rýchlych, jednoduchých receptov je táto klasika ako stvorená.
- 60Minút
- 4Počet porcií
Ingrediencie
- 4 ks kuracie prsia
- 2 pl olivový olej
- 1 hrnček vývar
- 1 kl údená paprika
- 1 kl sušený cesnak
- 1 kl talianske korenie
- soľ a mleté korenie
Postup
Zdroj: youtube / Joanna Cismaru
V malej mištičke si zmiešame zmes, ktorou budeme koreniť kuracie rezne. Pridáme tam údenú papriku, cesnak, soľ, korenie a talianske bylinky.
Zdroj: youtube / Joanna Cismaru
Kuracie prsia si očistíme a posypeme z oboch strán zmesou korenia. S korením nešetríme.
Zdroj: youtube / Joanna Cismaru
V hrnci si rozpálime olivový olej Kuracie rezne sprudka opečieme z oboch strán. Keď máme mäso opečené vyberieme ho nabok.
Zdroj: youtube / Joanna Cismaru
Do výpeku po mäse nalejeme kurací vývar necháme ho chvíľku povariť, aby sa nám odvarili pripečené časti mäsa. Potom sem vložíme kuracie rezne a ešte dusíme, kým nebude mäso hotové.
Zdroj: youtube / Joanna Cismaru
Zdieľaj recept s ostatnými
Obľúbené recepty
Top kategórie
Šťavnaté kuracie rezne na prírodno
Pre milovníkov rýchlych, jednoduchých receptov je táto klasika ako stvorená.
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/pTK2C5mYvtKCYmTpma5E/545a9921f40afba05ad7c6dd15d281ad.jpeg)
V malej mištičke si zmiešame zmes, ktorou budeme koreniť kuracie rezne. Pridáme tam údenú papriku, cesnak, soľ, korenie a talianske bylinky.
Kuracie prsia si očistíme a posypeme z oboch strán zmesou korenia. S korením nešetríme.
V hrnci si rozpálime olivový olej Kuracie rezne sprudka opečieme z oboch strán. Keď máme mäso opečené vyberieme ho nabok.
Do výpeku po mäse nalejeme kurací vývar necháme ho chvíľku povariť, aby sa nám odvarili pripečené časti mäsa. Potom sem vložíme kuracie rezne a ešte dusíme, kým nebude mäso hotové.