"Slovenská" paradajková

REKLAMA

Chutná kombinácia Slovenska a Talianska.

  • 25Minút
  • 4Počet porcií
REKLAMA

Ingrediencie

porcií
4
  • pc konzerva paradajok
  • cibuľa
  • cesnak
  • 600 ml voda
  • balenie bryndza
  • štipka soľ, čierne korenie, bazalka, muškátový oriešok
REKLAMA

Postup

1. Krok

Opražíme cibuľu a cesnak do zlatista.

2. Krok

Pridáme paradajky a zalejeme vodou, varíme 15 minút.

3. Krok

Pridáme korenie ( kto má rád môže pridať chilli ).

4. Krok

Rozmixujeme ručným mixérom.

5. Krok

Podávame s bryndzou. Na ozdobu som použila aj opražené tekvicové semienka.

6. Krok

Dobrú chuť 🍅

Ohodnoť recept

0 / 255
Upload
Pridať fotografiu

Hodnotenia (2)

4.0
a month ago

Idem nakúpiť suroviny a idem na to

5 months ago

Robím to presne ako ty - je to výborné jedlo .