:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/0GWq_pkMRgqC_WFDV1mO/03d5bc37c76e5dd4b27a9ff5a23c94.jpeg)
Zdroj: Facebook
Šalát z červenej kapusty
20 min
18
REKLAMA
Výborný šalátik, ktorý sa hodí aj ako príloha k jedlu.
20 min
18
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
4
- 600 g červená kapusta
- 350 g uvarená cvikla
- soľ
- mleté čierne korenie
- 1 kl cukor
- 125 ml majonéza
- 125 ml grécky jogurt
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
1. Krok
Hlávkovú kapustu aj cviklu postrúhame na strúhadle. Pridáme cukor, soľ a čierne korenie. Všetko spolu dobre premiešame. Necháme chvíľku postáť.
2. Krok
Zlejeme šťavu, ktorú nám kapusta pustila.
3. Krok
Pridáme majonézu a jogurt. Dobre premiešame. Podľa chuti ešte dokoreníme a dosolíme. Pred podávaním je dobré šalát aspoň na dve hodiny vychladiť.