REKLAMA

Zdroj: Canva

Rýchle mleté rezne so syrom

50 min

Mleté rezne so syrom na plechu

50 min

Ingrediencie

porcií
4

Suroviny

  • 600 g Mleté mäso mix Pridané do
  • 150 g tvrdý syr Pridané do
  • 1 ks vajce Pridané do
  • petržlen Pridané do
  • 2 pl šľahačka Pridané do
  • soľ Pridané do
  • mleté čierne korenie Pridané do

Na obalenie

  • 2 ks vajce Pridané do
  • múka Pridané do
  • strúhanka Pridané do
REKLAMA

Postup

1. Krok

Mleté mäso dáme do misy a pridáme k nemu najemno postrúhaný syr, vajce, polovicu nasekanej petržlenovej vňate a smotanu. Zmes osolíme, okoreníme a odložíme na 1 hodinu do chladničky.

2. Krok

Vychladnutú zmes rozdelíme na časti a vytvarujeme z nich fašírky, ktoré obalíme v trojobale. Najskôr v hladkej múke, potom v rozšľahaných vajíčkach a nakoniec v strúhanke, do ktorej sme primiešali zvyšok petržlenovej vňate.

3. Krok

Rezne dáme upiecť v rúre na vymastenom plechu. Pečieme na 190°C kým nebudú úplne upečené. Dobrú chuť

Podobné recepty

Niki001
Niki001
Náhľad receptu Mäsové guličky alá Ikea
Fotorecept

Mäsové guličky alá Ikea

Mäsové guličky s výbornou omáčkou podávané s hranolkami a brusnicovou omáčkou.

Hovädzie rizoto

Naozaj sa oplatí vyskúšať!

Lasagne "Bolognese"

Tak trochu po mojom :)

Jednoduchá sviečková na smotane

Najlepšia sviečková na smotane, kto by ju nemal rád ?

Wellington steak recept

Hovädzie Wellington alebo sviečková Wellington je spôsob úpravy používaný hlavne v anglické kuchyni. Vzhľadom k náročnosti prípravy a vysokej cene surovín má povesť sviatočnej špeciality.

Pastierske rezne

Recept na hovädzie pastierske rezne

Podobné recepty

Niki001
Niki001
Náhľad receptu Mäsové guličky alá Ikea
Fotorecept

Mäsové guličky alá Ikea

Mäsové guličky s výbornou omáčkou podávané s hranolkami a brusnicovou omáčkou.

Hovädzie rizoto

Naozaj sa oplatí vyskúšať!

Lasagne "Bolognese"

Tak trochu po mojom :)

Jednoduchá sviečková na smotane

Najlepšia sviečková na smotane, kto by ju nemal rád ?

Wellington steak recept

Hovädzie Wellington alebo sviečková Wellington je spôsob úpravy používaný hlavne v anglické kuchyni. Vzhľadom k náročnosti prípravy a vysokej cene surovín má povesť sviatočnej špeciality.

Pastierske rezne

Recept na hovädzie pastierske rezne

Top kategórie

Obed

1929 receptov

Rýchle jedlá

759 receptov

Mäsité jedlá

883 receptov

Lacné jedlá

911 receptov

Kuracie mäso

319 receptov

Dezert

1388 receptov

Pre diabetikov

622 receptov

Cestoviny

193 receptov