Rezy Red velvet

FOTORECEPT Rezy Red velvet

REKLAMA

Červený, zamatový koláčik, ktorý ulahodí oku aj chuťovým pohárikom.

  • 45Minút
  • 10Počet porcií
REKLAMA

Ingrediencie

porcií
10

Suroviny

  • 250 hladká múka Pridané do
  • 120 g maslo rozpustené Pridané do
  • 140 g kryštálový cukor Pridané do
  • 2 vajce Pridané do
  • soľ Pridané do
  • 240 cmar Pridané do
  • 1 ks červené farbivo Pridané do
  • 1 čl vínny ocot Pridané do
  • 1 čl kypriaci prášok Pridané do

Ostatné

  • 1 ks Krémová náplň Dr.Oetker vanilka Pridané do
  • 200 ml mlieko Pridané do
  • 2 pl práškový cukor Pridané do
  • 250 g maliny Pridané do
REKLAMA

Postup

1. Krok

Nachystáme si všetky suroviny. Rúru si predhrejeme na 180 °C.

Rezy Red velvet - krok prípravy 1
2. Krok

Do misky si preosejeme múku a pridáme soľ.

Rezy Red velvet - krok prípravy 2
3. Krok

Cmar si zafarbíme potravinárskym farbivom do požadovaného odtieňa.

Rezy Red velvet - krok prípravy 3
4. Krok

Do druhej misy dáme cukor a maslo, ktoré následne spolu vyšľaháme.

Rezy Red velvet - krok prípravy 4
5. Krok

Do masla s cukrom po jednom zašľaháme vajcia.

Rezy Red velvet - krok prípravy 5
6. Krok

Do vaječnej zmesy postupne pridávame múku a cmar. Vždy dobre premiešame.

Rezy Red velvet - krok prípravy 6
7. Krok

Do pohárika nalejeme lyžičku octu a pridáme sódu, necháme vypeniť. Následne to nalejeme cesta a premiešame.

Rezy Red velvet - krok prípravy 7
8. Krok

Na plech si dáme papier na pečenie, vylejeme cesto a rovnomerne rozotrieme. Pečieme v predhriatej rúre asi 15 minút. Či je cesto hotové, skontrolujeme drevenou špajdlou.

Rezy Red velvet - krok prípravy 8
9. Krok

Kým nám cesto chladne, pripravíme si krém podľa návodu na obale.

Rezy Red velvet - krok prípravy 9
10. Krok

Vychladnuté cesto rozrežeme na polovicu, aby nám vznikli dva rovnaké kusy. Spodnú časť potrieme krémom, položíme druhú časť a opäť potrieme zvyšným krémom. Ozdobíme malinami a necháme pár hodín v chladničke.

Rezy Red velvet - krok prípravy 10

Ohodnoť recept

0 / 255
Upload
Pridať fotografiu

Hodnotenia (13)

4.8

Výborný dezert!

Podobné recepty

Broskyňové rezy
Recept od prémiového používateľa
4.5
Hodnotenie: 4.5/5
Počet hodnotení: 2

Broskyňové rezy

4.5
Hodnotenie: 4.5/5
Počet hodnotení: 2
Lieskovcová bábovka s karobom
Recept od prémiového používateľa
4.0
Hodnotenie: 4.0/5
Počet hodnotení: 1

Lieskovcová bábovka s karobom

4.0
Hodnotenie: 4.0/5
Počet hodnotení: 1
4.5
Hodnotenie: 4.5/5
Počet hodnotení: 19

Punčové rezy

4.5
Hodnotenie: 4.5/5
Počet hodnotení: 19
Čokoládové cupcaky plnené vanilkovým krémom
Recept od prémiového používateľa
4.7
Hodnotenie: 4.7/5
Počet hodnotení: 3

Čokoládové cupcaky plnené vanilkovým krémom

4.7
Hodnotenie: 4.7/5
Počet hodnotení: 3
4.7
Hodnotenie: 4.7/5
Počet hodnotení: 13

Ovocná torta

4.7
Hodnotenie: 4.7/5
Počet hodnotení: 13
Oblíž prst
Recept od prémiového používateľa
4.0
Hodnotenie: 4.0/5
Počet hodnotení: 1

Oblíž prst

4.0
Hodnotenie: 4.0/5
Počet hodnotení: 1
Machová torta
Recept od prémiového používateľa
5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1

Machová torta

5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1
Pribináčik zebra cheesecake
Recept od prémiového používateľa
4.0
Hodnotenie: 4.0/5
Počet hodnotení: 1

Pribináčik zebra cheesecake

4.0
Hodnotenie: 4.0/5
Počet hodnotení: 1

Podobné recepty

Broskyňové rezy
Recept od prémiového používateľa
4.5
Hodnotenie: 4.5/5
Počet hodnotení: 2

Broskyňové rezy

4.5
Hodnotenie: 4.5/5
Počet hodnotení: 2
Lieskovcová bábovka s karobom
Recept od prémiového používateľa
4.0
Hodnotenie: 4.0/5
Počet hodnotení: 1

Lieskovcová bábovka s karobom

4.0
Hodnotenie: 4.0/5
Počet hodnotení: 1
4.5
Hodnotenie: 4.5/5
Počet hodnotení: 19

Punčové rezy

4.5
Hodnotenie: 4.5/5
Počet hodnotení: 19
Čokoládové cupcaky plnené vanilkovým krémom
Recept od prémiového používateľa
4.7
Hodnotenie: 4.7/5
Počet hodnotení: 3

Čokoládové cupcaky plnené vanilkovým krémom

4.7
Hodnotenie: 4.7/5
Počet hodnotení: 3
4.7
Hodnotenie: 4.7/5
Počet hodnotení: 13

Ovocná torta

4.7
Hodnotenie: 4.7/5
Počet hodnotení: 13
Oblíž prst
Recept od prémiového používateľa
4.0
Hodnotenie: 4.0/5
Počet hodnotení: 1

Oblíž prst

4.0
Hodnotenie: 4.0/5
Počet hodnotení: 1
Machová torta
Recept od prémiového používateľa
5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1

Machová torta

5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1
Pribináčik zebra cheesecake
Recept od prémiového používateľa
4.0
Hodnotenie: 4.0/5
Počet hodnotení: 1

Pribináčik zebra cheesecake

4.0
Hodnotenie: 4.0/5
Počet hodnotení: 1

Top kategórie

Obed

790 receptov

Dezert

670 receptov

Raňajky

328 receptov

Večera

676 receptov

Mäsité jedlá

324 receptov

Kuracie mäso

147 receptov

Lacné jedlá

480 receptov
Recipe author image Monika_Besanova

Rezy Red velvet

Červený, zamatový koláčik, ktorý ulahodí oku aj chuťovým pohárikom.

45
Minút
10
Počet porcií
Recipe main image
Postup
1. Krok

Nachystáme si všetky suroviny. Rúru si predhrejeme na 180 °C.

2. Krok

Do misky si preosejeme múku a pridáme soľ.

3. Krok

Cmar si zafarbíme potravinárskym farbivom do požadovaného odtieňa.

4. Krok

Do druhej misy dáme cukor a maslo, ktoré následne spolu vyšľaháme.

5. Krok

Do masla s cukrom po jednom zašľaháme vajcia.

6. Krok

Do vaječnej zmesy postupne pridávame múku a cmar. Vždy dobre premiešame.

7. Krok

Do pohárika nalejeme lyžičku octu a pridáme sódu, necháme vypeniť. Následne to nalejeme cesta a premiešame.

8. Krok

Na plech si dáme papier na pečenie, vylejeme cesto a rovnomerne rozotrieme. Pečieme v predhriatej rúre asi 15 minút. Či je cesto hotové, skontrolujeme drevenou špajdlou.

9. Krok

Kým nám cesto chladne, pripravíme si krém podľa návodu na obale.

10. Krok

Vychladnuté cesto rozrežeme na polovicu, aby nám vznikli dva rovnaké kusy. Spodnú časť potrieme krémom, položíme druhú časť a opäť potrieme zvyšným krémom. Ozdobíme malinami a necháme pár hodín v chladničke.

Ingrediencie
Suroviny
250
hladká múka
120 g
maslo rozpustené
140 g
kryštálový cukor
2
vajce
soľ
240
cmar
1 ks
červené farbivo
1 čl
vínny ocot
1 čl
kypriaci prášok
Ostatné
1 ks
Krémová náplň Dr.Oetker vanilka
200 ml
mlieko
2 pl
práškový cukor
250 g
maliny