Ingrediencie

počet porcií 5

Suroviny

  • Infinity červená cibuľa
  • Infinity kocka zeleninového bujónu
  • Infinity quinoa
  • Infinity cherry paradajka
  • Infinity šalátová uhorka
  • Infinity avokádo
  • čerstvá bazalka
  • Infinity ml horúca voda

Limetkový dressing

  • Infinity pažítka
  • Infinity bazalka
  • Infinity ks limetka
  • Infinity pl olivový olej
  • soľ
  • mleté čierne korenie
  • Infinity pl bazalkové pesto

Postup

1. Krok

Bazalku a pažítku nasekáme nadrobno. Bylinky zmiešame s limetkovou šťavou, olivovým olejom a lyžicou pesta. Limetkový dressing dochutíme soľou a korením.

2. Krok

Očistenú cibuľu nakrájame na drobné kúsky. Cherry paradajky prerežeme na polovicu, ošúpanú uhorku a avokádo nakrájame na kocky.

3. Krok

Do hrnca dáme quinou, zeleninový bujón a 700 ml horúcej vody. Varíme približne 20 minút. Keď je quinoa uvarená, precedíme ju cez sitko a opláchneme studenou vodou.

4. Krok

Guinou zmiešame s pripravenými rajčinami, nakrájaným avokádom, uhorkou, cibuľou a limetkovým dressingom. Šalát servírujeme vychladený, dozdobený listami bazalky.

Pridaj komentár a hodnotenie

Profilová fotka používateľa
0 / 255

Hodnotenia (15)

4.5

Zdieľaj recept s ostatnými

Podobné recepty

Top kategórie