Pravý domáci tatarák

VIDEORECEPT Pravý domáci tatarák

REKLAMA

Pokiaľ máte doma to správne mäso na tatarák, tento recept určite vyskúšajte !

  • 15Minút
  • 4Počet porcií
REKLAMA

Ingrediencie

porcií
4
  • 300 g hovädzieho mäsa (sviečkovice) Pridané do
  • 12 ks cibule (stredne veľká) Pridané do
  • 2 ks kyslé uhorky Pridané do
  • 1 ks vajce (iba žĺtok) Pridané do
  • 1 lyžička sladkej mletej papriky Pridané do
  • 1 lyžička horčice Pridané do
  • 1 lyžička kečupu Pridané do
  • 2 lyžičky kapary Pridané do
  • soľ Pridané do
  • korenie Pridané do
  • voliteľné petržlenová vňať Pridané do
REKLAMA

Postup

00:00 / 00:00
1. Krok

Všetky suroviny si pripravíme na stôl.

Pravý domáci tatarák - krok prípravy 1
2. Krok

Hovädzie mäso si pripravíme do väčšej misy. Pokiaľ mäso nie je pomleté, použijeme mlynček alebo nasekáme veľkým kuchynským nožom, poprípade mäso naškriabeme nožom.

3. Krok

Cibuľu, kapary a uhorky si nakrájame na čo najmenšie kúsky a pridáme k mäsu.

Pravý domáci tatarák - krok prípravy 3
4. Krok

Pridáme surový žĺtok.

5. Krok

Zmes dochutíme horčicou, kečupom a koreninami so soľou. Všetko dôkladne premiešame.

Pravý domáci tatarák - krok prípravy 5
6. Krok

Hotový tatarák môžeme servírovať pomocou malých misiek, ktoré zmesou naplníme a následne vyklopíme na tanier. Veľmi chutný je aj s posekanou petržlenovou vňaťou.

Pravý domáci tatarák - krok prípravy 6
7. Krok

Podávame s opečeným chlebíkom, ktorý si potrieme surovým cesnakom.

8. Krok

Dobrú chuť !

Pravý domáci tatarák - krok prípravy 8

Ohodnoť recept

0 / 255
Upload
Pridať fotografiu

Hodnotenia (1)

5.0

Ďakujem za skvelý recept :-D

Podobné recepty

3.0
Hodnotenie: 3.0/5
Počet hodnotení: 2

Chrumkavá zemiaková baba

3.0
Hodnotenie: 3.0/5
Počet hodnotení: 2
Klasická plnená paprika
Recept od prémiového používateľa
4.0
Hodnotenie: 4.0/5
Počet hodnotení: 1

Klasická plnená paprika

4.0
Hodnotenie: 4.0/5
Počet hodnotení: 1
5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1

Najlepší bravčový kotlíkový guláš

5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1
5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1

Wellington steak recept

5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1
Zapekaná cuketa plnená mletým mäsom
Recept od prémiového používateľa
Plnená fašírka
Recept od prémiového používateľa
5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1

Plnená fašírka

5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1
5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1

Veľkonočná východniarska plnka

5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1

Podobné recepty

3.0
Hodnotenie: 3.0/5
Počet hodnotení: 2

Chrumkavá zemiaková baba

3.0
Hodnotenie: 3.0/5
Počet hodnotení: 2
Klasická plnená paprika
Recept od prémiového používateľa
4.0
Hodnotenie: 4.0/5
Počet hodnotení: 1

Klasická plnená paprika

4.0
Hodnotenie: 4.0/5
Počet hodnotení: 1
5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1

Najlepší bravčový kotlíkový guláš

5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1
5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1

Wellington steak recept

5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1
Zapekaná cuketa plnená mletým mäsom
Recept od prémiového používateľa
Plnená fašírka
Recept od prémiového používateľa
5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1

Plnená fašírka

5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1
5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1

Veľkonočná východniarska plnka

5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1

Top kategórie

Mäsité jedlá

354 receptov

Obed

876 receptov

Lacné jedlá

528 receptov

Raňajky

357 receptov

Dezert

736 receptov

Večera

754 receptov

Nápoj

40 receptov

Cestoviny

118 receptov
Recipe author image Adri1017

Pravý domáci tatarák

Pokiaľ máte doma to správne mäso na tatarák, tento recept určite vyskúšajte !

15
Minút
4
Počet porcií
Recipe main image
Postup
1. Krok

Všetky suroviny si pripravíme na stôl.

2. Krok

Hovädzie mäso si pripravíme do väčšej misy. Pokiaľ mäso nie je pomleté, použijeme mlynček alebo nasekáme veľkým kuchynským nožom, poprípade mäso naškriabeme nožom.

3. Krok

Cibuľu, kapary a uhorky si nakrájame na čo najmenšie kúsky a pridáme k mäsu.

4. Krok

Pridáme surový žĺtok.

5. Krok

Zmes dochutíme horčicou, kečupom a koreninami so soľou. Všetko dôkladne premiešame.

6. Krok

Hotový tatarák môžeme servírovať pomocou malých misiek, ktoré zmesou naplníme a následne vyklopíme na tanier. Veľmi chutný je aj s posekanou petržlenovou vňaťou.

7. Krok

Podávame s opečeným chlebíkom, ktorý si potrieme surovým cesnakom.

8. Krok

Dobrú chuť !

Ingrediencie
300 g
hovädzieho mäsa (sviečkovice)
12 ks
cibule (stredne veľká)
2 ks
kyslé uhorky
1 ks
vajce (iba žĺtok)
1 lyžička
sladkej mletej papriky
1 lyžička
horčice
1 lyžička
kečupu
2 lyžičky
kapary
soľ
korenie
voliteľné petržlenová vňať