REKLAMA
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/ZLq_6gU94i_Fce5bS0oG/a7ee0ddd8421562a8c2779c0c5c919.jpeg)
Pečený ružičkový kel s parmezánom
Chrumkavý ružičkový kel pečený s parmezánom, cesnakom a posýpkou strúhanky pre extra chrumkavosť.
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
4
- 400 g ružičkový kel
- 200 g parmezán
- 2 ks cesnak pretlačený
- soľ
- mleté čierne korenie
- strúhanka
- slnečnicový olej
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
20 min.
1. Krok
Ružičkový kel si očistíme, odrežeme drevnaté konce a rozpolíme.
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/ZLq_6gU94i_Fce5bS0oG/44dabff5f6f6d33cc13fbabae0bf90.jpeg)
Zdroj: Youtube
2. Krok
Vložíme ich do misy, polejeme olejom, posypeme korením, soľou, postrúhaným syrom a strúhankou.
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/ZLq_6gU94i_Fce5bS0oG/555c6e97595b289d7d71d639c4318e.jpeg)
Zdroj: Youtube
3. Krok
Rúru si predhrejeme na 180 °C, pečieme 20 minút. Plech potreme olejom a preložíme tam obsah misy. Po upečení preložíme na tanier a zoškrábeme z plechu strúhanku so syrom.
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/ZLq_6gU94i_Fce5bS0oG/122bee6ef2eea4a8bdb6a9ffaa83ac.jpeg)
Zdroj: Youtube