REKLAMA

Zdroj: Canva

Parížsky rezeň

Vynikajúci bravčový rezeň obalený v cestíčku.

REKLAMA
20 × Bravčové karé – s omáčkou, plnené aj zapekané! Recepty, ktoré zbožňujeme

Recept nájdeš v tomto článku

20 × Bravčové karé – s omáčkou, plnené aj zapekané! Recepty, ktoré zbožňujeme

Ingrediencie

porcií
4
  • 500 g bravčová panenka Pridané do
  • 1 čl soľ Pridané do
  • 300 ml mlieko Pridané do
  • 5 pl hladká múka Pridané do
  • 4 ks veľké vajcia Pridané do
  • 1 čl mleté čierne korenie Pridané do
  • kypriaci prášok Pridané do
  • 3 pl bravčová masť Pridané do
  • 100 ml olej Pridané do

Odporúčané produkty

REKLAMA

Postup

40 min.
1. Krok

Bravčové karé nakrájame na rezne, poklepeme a osolíme.

2. Krok

Pripravíme si cestíčko z mlieka, vajec, soli, čierneho korenia, hladkej múky a štipky prášku do pečiva. Vymiešame to všetko spolu.

3. Krok

Rezne obalíme najprv v hladkej múke a následne ich namočíme do cestíčka.

4. Krok

Rozohrejeme si panvicu s bravčovou masťou a vyprážame rezne z oboch strán.

5. Krok

Ako prílohu môžeme zvoliť zeleninový šalát, ryžu, varené zemiaky. Podľa chuti.

Najnovšie recepty

Najnovšie recepty

Reels

Nové

Top kategórie

Lacné jedlá

1404 receptov

Obed

4469 receptov

Mäsité jedlá

2125 receptov

Patizón

11 receptov

Pre diabetikov

632 receptov

Mascarpone

327 receptov