Ingrediencie

počet porcií 12

Korpus

  • ks vajec
  • 250 hladkej múky
  • 160 kryštálový cukor
  • pl oleja
  • balenie kypriaci prášok

Plnka

  • ks mascarpone
  • balenie tvaroh jemný
  • balenia smotany na šľahanie
  • podľa chuti cukor
  • podľa chuti vanilka
  • podľa chuti ovocie
REKLAMA

Postup

1. Krok

Bielka s cukrom vymiešame do tuhej peny a postupne primiešavame žĺtka, olej, múku a prášok do pečiva. Rúru vyhrejeme na 180 stup. a pečieme cca 30 min. Priemer korpusu 22cm.

2. Krok

Vymiešame mascarpone, šľahačku, tvaroh, cukor a vanilku do tuhej plnky.

REKLAMA
3. Krok

Vrstvíme korpus, plnku a ovocie. Tortu môžeme ozdobiť čokoládou a ovocím. Dobrú chuť 🙂

Hodnotenia (13)

4.7

Zdieľaj recept s ostatnými

Podobné recepty

Top kategórie