REKLAMA

Ovocná torta

REKLAMA
Ako upiecť tortu? Tipy na výber korpusu, krému a zdobenia

Recept nájdeš v tomto článku

Ako upiecť tortu? Tipy na výber korpusu, krému a zdobenia

Ingrediencie

porcií
12

Korpus

  • 8 kus vajce Pridané do
  • 250 g hladká múka Pridané do
  • 160 g kryštálový cukor Pridané do
  • 2 polievková lyžica olej Pridané do
  • 1 pack kypriaci prášok Pridané do

Plnka

  • 2 kus mascarpone Pridané do
  • 1 pack tvaroh jemný Pridané do
  • 3 balenia smotany na šľahanie Pridané do
  • podľa chuti cukor Pridané do
  • podľa chuti vanilka Pridané do
  • podľa chuti ovocie Pridané do
REKLAMA

Postup

60 min.
1. Krok

Bielka s cukrom vymiešame do tuhej peny a postupne primiešavame žĺtka, olej, múku a prášok do pečiva. Rúru vyhrejeme na 180 stup. a pečieme cca 30 min. Priemer korpusu 22cm.

2. Krok

Vymiešame mascarpone, šľahačku, tvaroh, cukor a vanilku do tuhej plnky.

3. Krok

Vrstvíme korpus, plnku a ovocie. Tortu môžeme ozdobiť čokoládou a ovocím. Dobrú chuť 🙂

Reels

Nové

Top kategórie

Obed

4242 receptov

Mäsité jedlá

2036 receptov

Raňajky

1199 receptov

Mascarpone

296 receptov

Pre diabetikov

633 receptov

Večera

3912 receptov

Dezert

3221 receptov