REKLAMA
   
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/gH5Qc60zz3aWvj_FJXvx/ed10274c25f4d363bd45e6d3665e9b.jpeg)
Zdroj: Canva
Ovocná jablkovo - banánová koža
Recept na jablkovo banánovú ovocnú kožu je plný vitamínov a zároveň je to aj sladkosť. Kožu sušíme v sušičke.
      REKLAMA
   
Ingrediencie
porcií  
5
 - 2 kg jablka
- 3 ks banány
- 2 kl škorice
- 2 pl psyllium vláknina
Najnovšie letáky
      REKLAMA
   
Postup
 360 min.
1. Krok 
  Jablká očistíme od jadierok - nešúpeme ich.
2. Krok 
  Jablká nakrájame na menšie kúsky a spolu s banánom, psylliom a škoricou ich zmixujeme na jemnú textúru.
3. Krok 
  Zmes rozotrieme na fóliu sušičky a sušíme ju na 42°C do úplného vysušenia - cca 8 hodín.














































:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/vVGhYpr-WaJMhF6aQ4r9/742707a74d01ea593ebcb267592cbb.jpeg)

:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/7KaNitMsLCCShgOgP2Ps/e68715ef75518b34804939e4e16eb5.jpeg)

:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/JCDGd8R7DgSEqFAHzy_s/2e8a8b05f84ac129957fff4845b641.jpeg)

:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/XY3TQXNNzCalampwR9MF/58b478193759ea675f38a8e38f1e70.jpeg)
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/xjFMa06FotXsHbp98o7g/f4dc4aa3e323ddd0b8d60644931c8f.jpeg)

:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/Ry7f0j9aBgEAn6tdNQhn/0ec6e096edf57e077d4d1be24e7c18.jpeg)
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/ps6eHo4E9rsi6Thhbag3/4b66056adb73d2ec8369ba8398f628.jpeg)

:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/ZVY3qNgUlPs-02pVUOwT/d402e90fc61c1c1650c6cb6ca232d6.jpeg)












 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
 