REKLAMA
   
Zdroj: Facebook Varenie je radosť.
Morčacie na prírodno
Morčacie prsia na prírodno s dusenou zeleninou a zemiakovou kašou.
      REKLAMA
   
Ingrediencie
porcií  
3
 - 600 g morčacie prsia
 - 1 pl zemiakový škrob
 - 200 ml voda
 - 2 pl maslo
 - grilovacie korenie
 - mleté čierne korenie
 - petržlen
 - soľ
 
Najnovšie letáky
      REKLAMA
   
Postup
 40 min.
1. Krok 
  Morčacie prsia umyjeme a nakrájame na plátky.
2. Krok 
  Každý plátok mäsa vyklepeme, osolíme a okoreníme.
3. Krok 
  V panvici si rozohrejeme olej a zprudka z každej strany mäso orestujeme. Ku koncu restovania pridáme na panvicu cibuľku nakrájanú nadrobno a maslo.
4. Krok 
  Všetko poprášime zemiakovým škrobom, poriadne premiešame a zalejeme vodou.
5. Krok 
  Mäso dusíme zakryté približne 20 minút.
6. Krok 
  Pred servírovaním môžeme omáčku ochutiť petržlenovou vňaťou. Podávať môžeme so zemiakovou kašou a dusenou zeleninou.