:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/OqZxaKb-c0_l9B9Tjm68/de4ad476be8d6126c30869a59edb37.jpeg)
Maslový rezeň
Výborný maslový rezeň, ktorý sa pripravuje z mletého bravčového mäsa.
Ingrediencie
- 500 g mleté mäso
- 200 ml mlieko
- 3 ks vajce
- 8 pl strúhanka
- 1 kl mletá červená paprika
- 1 kl soľ
- mleté čierne korenie
- rastlinný tuk
- maslo
Odporúčané produkty

Rajo mlieko 3,5%

Rajo maslo

Rajo smotana na šľahanie 33%

Rajo tvaroh jemný hrudkovitý
Postup
Cibuľu očistíme a nakrájame na drobno.
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/OqZxaKb-c0_l9B9Tjm68/27002337e6cb4c8e4f7fe7434e1641.jpeg)
Zdroj: Youtube
Do misy vložíme mleté mäso a pridáme k nemu nakrájanú cibuľu.
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/OqZxaKb-c0_l9B9Tjm68/6f1cb897780cc6df90adb2f067b9d4.jpeg)
Zdroj: Youtube
Ďalej k zmesi pridáme strúhanku, soľ a čierne korenie.
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/OqZxaKb-c0_l9B9Tjm68/fae7c85d12a43d8cb40725febacdc2.jpeg)
Zdroj: Youtube
Nezabudneme aj na mletú červenú papriku, pretlačený strúčik cesnaku a vajce.
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/OqZxaKb-c0_l9B9Tjm68/e8be474224db70842fd9be8ba060e9.jpeg)
Zdroj: Youtube
Nakoniec k zmesi prilejeme mlieko.
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/OqZxaKb-c0_l9B9Tjm68/84717704857143ebdd70f2006e063d.jpeg)
Zdroj: Youtube
Všetko spolu dobre premiešame.
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/OqZxaKb-c0_l9B9Tjm68/18062a952855131e8f13c5c9ec3166.jpeg)
Zdroj: Youtube
Z pripravenej zmesi rukami vytvarujeme placku, do ktorej vložíme plátok masla a zabalíme ho do nej.
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/OqZxaKb-c0_l9B9Tjm68/e9930a6585a3d40a7e4f4770a5cbbf.jpeg)
Zdroj: Youtube
Následne placku obalíme v strúhanke.
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/OqZxaKb-c0_l9B9Tjm68/7ce1c068894b08c0b694210bfc4885.jpeg)
Zdroj: Youtube
Obalené placky vypražíme na oleji z oboch strán do hneda.
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/OqZxaKb-c0_l9B9Tjm68/0b29a3cb6b046b78e564b6512c16bf.jpeg)
Zdroj: Youtube
Petržlenovú vňať nakrájame na drobno a použijeme ju na ozdobenie taniera.
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/OqZxaKb-c0_l9B9Tjm68/c066f10736e83fe5e58e3367258b57.jpeg)
Zdroj: Youtube


:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/3iuWf0k92jU7Nqq1c14T/c414d7bcdf91331247fbfee06c179e.jpeg)

:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/iMZEgBTJ9iO18odWzNRf/7111388dd7bd9b4da73cd38031103d.jpeg)

:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/yNctwVsI67z1HyMHnt5V/67eb756a86d96d0f7112e227734ad64d.png)

:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/4dvm1WZ5He6TnGBYon6g/6238111cd8fe382ab24316b2bd7e90.jpeg)

:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/6wZPkxkXwenjACXRU529/6783883f6a8dc8403af74e9499caf4.jpeg)
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/XY3TQXNNzCalampwR9MF/58b478193759ea675f38a8e38f1e70.jpeg)

:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/7KaNitMsLCCShgOgP2Ps/e68715ef75518b34804939e4e16eb5.jpeg)

:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/aZkkTnrXIs1ArlqXVHVd/66279aeb7a1f43a250066ee8c9332b.jpeg)












 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
 