REKLAMA
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/o3M9CE2Re-T50TRxp4NJ/2f5148b9726e80729573959747d0bc.jpeg)
Lahodná bryndzová nátierka
Bryndzová a mrkvová nátierka sú náše obľúbené kombo na večer ku telke.
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
14
- 10 plátkov maslo
- 1 menšiu cibuľu
- 1 čl mletej sladkej papriky
- 1⁄2 čl kmínu (najlepšie drveného)
- 1 bryndzu (g)
- 3 pl kopcovité kyslej smotany
REKLAMA
Postup
15 min.
1. Krok
Cibuľu ošúpeme a nadrobno nakrájame
2. Krok
Do misky dáme plátky masla, nadrobno nakrájanú cibuľu, bryndzu, mletú papriku a kmín. Všetko dobre premiešame
3. Krok
Na záver zjemníme kyslou smotanou
4. Krok
Hotovú nátierku dáme odležať do chladničky aspoň na 30 minút
5. Krok
Podávame na kúskoch chlebíka so zeleninou
Vyskúšané .... a super