REKLAMA

Zdroj: Pixabay

Kuracie ražniči

Kuracie ražniči sú skvelou voľbou pre milovníkov kuracieho mäsa, ktorí túžia po jednoduchom, no chutnom jedle. Táto jednoduchá a rýchla receptúra využíva šťavnaté kúsky kuracieho mäsa, papriku a paradajky, ktoré dodávajú jedlu osviežujúcu chuť a farbu.

REKLAMA
Skvelé nápady na obed pre deti: 30 receptov na každý deň v mesiaci

Recept nájdeš v tomto článku

Skvelé nápady na obed pre deti: 30 receptov na každý deň v mesiaci

Ingrediencie

porcií
4
  • 500 g kuracieho mäsa Pridané do
  • 1 veľká červená paprika Pridané do
  • 1 veľká žltá paprika Pridané do
  • 1 veľká paradajka Pridané do
  • 1 Cibuľa Pridané do
  • 2 strúčiky cesnaku Pridané do
  • 2 pl olivového oleja Pridané do
  • 1 čl sušeného oregana Pridané do
  • soľ Pridané do
  • mleté čierne korenie Pridané do
REKLAMA

Postup

120 min.
1. Krok

Kuracie mäso si umyjeme a nakrájame na väčšie kocky.

2. Krok

Mäso poolejujeme pridáme k nemu soľ, korenie, oregano, prelisovaný censak a nastrúhanú cibuľu.

3. Krok

Premiešame. Necháme marinovať 30 minút. Zatiaľ si nakrájame papriky a paradajku na väčšie kocky.

4. Krok

Zeleninu pridáme k mäsu a necháme spolu marinovať ešte aspoň 20 minút.

5. Krok

Teraz začneme mäso, papriku a paradajku striedavo napichovať na drevené špajdle. Pripravené ražniči uložíme na plech na pečenie.

6. Krok

Pečieme prikryté vo vyhriatej rúre na 200 stupňov asi 25 minút. Podávame ihneď po upečení.

Najnovšie recepty

Najnovšie recepty

Reels

Nové

Top kategórie

Lacné jedlá

1411 receptov

Obed

4484 receptov

Pečenie

4200 receptov

Mäsité jedlá

2130 receptov

Raňajky

1307 receptov

Patizón

11 receptov