REKLAMA

Zdroj: Canva

Krkonošský hubovník

Chutný koláč z čerstvých húb.

REKLAMA

Ingrediencie

porcií
4
  • 3 ks veľké vajcia Pridané do
  • 7 ks rožky Pridané do
  • 2 pl krupica Pridané do
  • 400 g huba Pridané do
  • 250 ml mlieko Pridané do
  • 2 ks Cibuľa Pridané do
  • 1 strúčiky cesnaku Pridané do
  • soľ Pridané do
  • mleté čierne korenie Pridané do
  • sušený majorán Pridané do
  • bravčová masť Pridané do
  • petržlen Pridané do

Odporúčané produkty

REKLAMA

Postup

20 min.
1. Krok

Očistíme si huby a nakrájame na kocky. Chvíľu ich podusíme. Potom si nasekáme cesnak a cibuľu.

2. Krok

Rožky pokrájame na kolieska a zalejeme mliekom.

3. Krok

Keď vznikne z rožkov kaša tak ju spolu s vajcami, hubami, krupicou, roztlačeným cesnakom, korením, cibuľou, majoránom a so soľou premiešame v miske.

4. Krok

Predhrejeme rúru na 170 °C. V pekáči na pečenie rozpálime masť, nalejeme naň hubovú zmes a pečieme približne 20 minút. Dozdobiť môžeme petržlenovou vňaťou.

Najnovšie recepty

Najnovšie recepty

Reels

Nové

Top kategórie

Lacné jedlá

1404 receptov

Obed

4469 receptov

Mäsité jedlá

2125 receptov

Patizón

11 receptov

Pre diabetikov

632 receptov

Mascarpone

327 receptov