:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/6lzGP8TOoR0hgQL62WEy/16071f9bf032eef67dc3b63458b5ab.jpeg)
Jednoduchá plnka-nádievka
Kto má rád kuracie srdiečka tak túto plnku bude často variť,,zamiluje si ju,,,,stačí ku nej zeleninový šalát a kto je hladoš tak si uvarí ryžu alebo zemiaky.
Ingrediencie
- 1 Cibuľa
- 360 g kuracie srdco
- 230 g sendvič veka
- 140 g bravčová pečienka
- 100 ml mlieko
- 4 vajcia
- soľ
- mleté čierne korenie
- vegeta
- drvená rasca
- olej
- umytá a najemno nasekaná petržlenová vňať
- 12 prepeličie vajce
Odporúčané produkty

Rajo mlieko 3,5%

Rajo maslo

Rajo smotana na šľahanie 33%

Rajo tvaroh jemný hrudkovitý
Postup
Sendvič-veku si nakrájame na kocky a dáme do väčšej misky.
Na panvicu si dáme kvapku oleja a osmahneme nadrobno nakrájanú cibuľu. Pridáme očistené kuracie srdiečka,soľ, korenie,kmín a podusíme do mäkka.Nakoniec pridáme nakrájanú pečienku, spolu podusíme, pečienke stačí chvíľka. Ešte teplú srdiečkovú zmes pridáme k nakrájanému sendviču,spolu so zohriatym mliekom.Necháme vychladnúť.
Po vychladnutí, pridáme do zmesi surové vajíčka, vňať a premiešame aby sa nám suroviny prepojili.Po prípade ešte môžeme dosoliť a dochutiť.
Na potravinovú fóliu si zmes rozložíme a ak chceme spestriť plnku ,môžeme naukladať uvarené na tvrdo prepeličie vajíčka,,ale nemusia byť.
Pomocou fólie si spravíme z plnky šúlok, konce zaviažeme, zopakujeme ešte dva krát fóliu,, aby sa nám na plnku pri varení nedostala voda.Varíme cca 30 minút, záleží aký hrubý šúlok máme.Necháme vychladnúť a plnku odbalíme z fólie. Nakoniec dáme plnku na chvíľku opiecť na panvicu zo všetkých strán. Podávame so zeleninovým šalátom alebo s ryžou ,zemiakmi.Dobrú chuť.


:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/jhMVTxkvVbpOtyuVoxJ4/3b8864bcbb6e1f30b755e687dde0fe.jpeg)

:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/Ry7f0j9aBgEAn6tdNQhn/0ec6e096edf57e077d4d1be24e7c18.jpeg)

:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/M2NjoSKw3KsAwmPF6jew/6d2f3f2d613c4e693ef3470f08f4bd.jpeg)

:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/bUJVG3ZyPc6dBmysi-P0/fce601b66fac7a83b79a30acbfa5d3.jpeg)
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/MDHTq2v7wWg7hsquBEIW/d96330c6c79b7d1a0932f6a0e1be7c.jpeg)

:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/JCDGd8R7DgSEqFAHzy_s/2e8a8b05f84ac129957fff4845b641.jpeg)

:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/XY3TQXNNzCalampwR9MF/58b478193759ea675f38a8e38f1e70.jpeg)

:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/4dvm1WZ5He6TnGBYon6g/6238111cd8fe382ab24316b2bd7e90.jpeg)












 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
 