REKLAMA
   
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/AP6kaDjgobRDaEmi7NJj/023480c4ad6f194f8ebe66313b0f04.jpeg)
Jablkové lievance
Recept, ktorý si zamilujete
      REKLAMA
   
Ingrediencie
porcií  
4
 - 2 ks vajcia
- 1 vanilka cukor
- 11⁄2 pl hnedý cukor
- Štipka soli
- 1 hrnček hladká múka
- 1 hrnček mlieko
- 2 ks jablká
- olej na pečenie
Odporúčané produkty

Rajo mlieko 3,5%

Rajo maslo

Rajo smotana na šľahanie 33%

Rajo tvaroh jemný hrudkovitý
      REKLAMA
   
Postup
 20 min.
1. Krok 
  Žĺtky vymiešame s hnedým a vanilkovým cukrom. Pridáme mlieko , soľ a preosiatu múku. Opäť dobre vymiešame aby sme nemali hrudky.
2. Krok 
  Lyžicou k cestu vmiešame ošúpané a nastrúhané jablká. Na záver ešte do cesta zľahka vmiešame sneh z bielok.
3. Krok 
  Pečieme na panvici na rozohriatom ohni do zlatista z oboch strán.
4. Krok 
  Hotové lievance môžme posypať práškovým cukrom. (Hrnček - 200 ml)


:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/OeVWf3fACDJZnx3TurKO/db9c9466cb4d417438349d6c0d6d03.jpeg)

:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/FtxwMY1rilJsgIFDmK5v/a6a8da154f315810b85f0c0efa1f06bc.jpeg)

:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/VTopte2N3oO6dQ4lEFcK/138718ad1620d686480721ce552544.jpeg)

:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/ps6eHo4E9rsi6Thhbag3/4b66056adb73d2ec8369ba8398f628.jpeg)
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/L3l7jKdXU5T3R01dxbLR/ec071380ac9d5bd767983c9430a016.jpeg)

:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/blLBUHVYUWLZ3bB1h-hf/63b7117ba8053e721ce4f447082b21.jpeg)

:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/D8E1jNo060c2DLNptz_U/e695fb3260551f3fc644d561f97b98.jpeg)
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/3iuWf0k92jU7Nqq1c14T/c414d7bcdf91331247fbfee06c179e.jpeg)












 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
 