REKLAMA
   
Granadír s pancettou
Granadír s pancettou
      REKLAMA
   
Ingrediencie
porcií  
4
 - 9 väčších zemiakov
 - 250 balenie Fliačky g
 - bravčová masť
 - 1 Veľké Cibuľa
 - mletá sladká paprika
 - soľ
 - 150 g Pancetta
 
Najnovšie letáky
      REKLAMA
   
Postup
 40 min.
1. Krok 
  Ja zásadne varím všetko oddelene.
2. Krok 
  Pancettu narežeme na kocky a opražíme na troche bravčovej masti.
3. Krok 
  Cibuľu nakrájame nadrobno, orestujeme na bravčovej masti do sklovita na miernom ohni. Na záver vmiešame červenú sladkú papriku.
4. Krok 
  Ziemiaky ošúpeme, nerežeme na kocky a uvaríme v osolenej vode. Pozor, aby sa nerozvarili.
5. Krok 
  Cestoviny uvaríme v osolenej bode a scedíme.
6. Krok 
  Všetko spolu zmiešame a podľa chuti ešte dochutíme. Podávsme s kyslou uhorkou.