Fazuľová polievka

REKLAMA
  • 120Minút
  • 7Počet porcií
REKLAMA

Ingrediencie

porcií
7
  • 200 g červená fazuľa Pridané do
  • 1 ks mrkva Pridané do
  • 1 ks žltá cibuľa Pridané do
  • 1 ks petržlen Pridané do
  • 300 g hovädzie rebrá Pridané do
  • 1 ks klobása Pridané do
  • bobkový list Pridané do
  • soľ a korenie Pridané do
  • slnečnicový olej Pridané do
  • strúčik cesnaku Pridané do
  • mletá červená paprika sladká Pridané do
  • 4 ks zemiaky Pridané do
REKLAMA

Postup

1. Krok

Vo veľkom hrnci si rozohrejeme olej a osmažíme nadrobno nakrájanú cibuľu. Opečenú cibuľu posypeme lyžičkou mletej červenej papriky a zalejeme vodou. Vložíme klobásu, rebro a fazuľu, ktorú sme si deň vopred namočili. Pridáme jeden bobkový list a necháme zovrieť.

2. Krok

Zhruba v polovici varenia, keď už fazuľa nie je úplne tvrdá, pridáme na kolieska nakrájanú mrkvu, petržlen, zemiaky a strúčik cesnaku. Dochutíme korením a soľou a pokračujeme vo varení. Po dovarení, rebro vyberieme a oberieme od mäsa, ktoré naspäť vložíme do hrnca. Dobrú chuť.

Ohodnoť recept

0 / 255
Upload
Pridať fotografiu

Hodnotenia (1)

5.0
Lea

haha, aká náhoda, zajtra ju to isté varím aj ja.-))) ale toto vyzerá skvele :)

Podobné recepty

Minestrone s parmezánovými lupienkami
Recept od prémiového používateľa
4.7
Hodnotenie: 4.7/5
Počet hodnotení: 10

Minestrone s parmezánovými lupienkami

4.7
Hodnotenie: 4.7/5
Počet hodnotení: 10
5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1

Chrumkavá zemiaková baba

5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1
4.5
Hodnotenie: 4.5/5
Počet hodnotení: 15

Gulášová polievka

4.5
Hodnotenie: 4.5/5
Počet hodnotení: 15
5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 2

Cícerová krémová polievka

5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 2
5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1

Boršč

5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1
Čičmanská pochúťka
Recept od prémiového používateľa
5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1

Čičmanská pochúťka

5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1
5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1

Polievka z morských plodov

5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1
Hovädzí guláš
Recept od prémiového používateľa
4.0
Hodnotenie: 4.0/5
Počet hodnotení: 1

Hovädzí guláš

4.0
Hodnotenie: 4.0/5
Počet hodnotení: 1

Podobné recepty

Minestrone s parmezánovými lupienkami
Recept od prémiového používateľa
4.7
Hodnotenie: 4.7/5
Počet hodnotení: 10

Minestrone s parmezánovými lupienkami

4.7
Hodnotenie: 4.7/5
Počet hodnotení: 10
5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1

Chrumkavá zemiaková baba

5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1
4.5
Hodnotenie: 4.5/5
Počet hodnotení: 15

Gulášová polievka

4.5
Hodnotenie: 4.5/5
Počet hodnotení: 15
5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 2

Cícerová krémová polievka

5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 2
5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1

Boršč

5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1
Čičmanská pochúťka
Recept od prémiového používateľa
5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1

Čičmanská pochúťka

5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1
5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1

Polievka z morských plodov

5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1
Hovädzí guláš
Recept od prémiového používateľa
4.0
Hodnotenie: 4.0/5
Počet hodnotení: 1

Hovädzí guláš

4.0
Hodnotenie: 4.0/5
Počet hodnotení: 1

Top kategórie

Obed

865 receptov

Mäsité jedlá

350 receptov

Raňajky

355 receptov

Večera

742 receptov

Lacné jedlá

522 receptov

Dezert

721 receptov

Pre diabetikov

503 receptov

Cestoviny

116 receptov
Recipe author image Alena

Fazuľová polievka

120
Minút
7
Počet porcií
Recipe main image
Postup
1. Krok

Vo veľkom hrnci si rozohrejeme olej a osmažíme nadrobno nakrájanú cibuľu. Opečenú cibuľu posypeme lyžičkou mletej červenej papriky a zalejeme vodou. Vložíme klobásu, rebro a fazuľu, ktorú sme si deň vopred namočili. Pridáme jeden bobkový list a necháme zovrieť.

2. Krok

Zhruba v polovici varenia, keď už fazuľa nie je úplne tvrdá, pridáme na kolieska nakrájanú mrkvu, petržlen, zemiaky a strúčik cesnaku. Dochutíme korením a soľou a pokračujeme vo varení. Po dovarení, rebro vyberieme a oberieme od mäsa, ktoré naspäť vložíme do hrnca. Dobrú chuť.

Ingrediencie
200 g
červená fazuľa
1 ks
mrkva
1 ks
žltá cibuľa
1 ks
petržlen
300 g
hovädzie rebrá
1 ks
klobása
bobkový list
soľ a korenie
slnečnicový olej
strúčik cesnaku
mletá červená paprika sladká
4 ks
zemiaky