Fazuľová polievka

REKLAMA
  • 120Minút
  • 7Počet porcií
REKLAMA

Ingrediencie

porcií
7
  • 200 červená fazuľa
  • pc mrkva
  • pc žltá cibuľa
  • pc petržlen
  • 300 hovädzie rebrá
  • pc klobása
  • bobkový list
  • soľ a korenie
  • slnečnicový olej
  • strúčik cesnaku
  • mletá červená paprika sladká
  • pc zemiaky
REKLAMA

Postup

1. Krok

Vo veľkom hrnci si rozohrejeme olej a osmažíme nadrobno nakrájanú cibuľu. Opečenú cibuľu posypeme lyžičkou mletej červenej papriky a zalejeme vodou. Vložíme klobásu, rebro a fazuľu, ktorú sme si deň vopred namočili. Pridáme jeden bobkový list a necháme zovrieť.

2. Krok

Zhruba v polovici varenia, keď už fazuľa nie je úplne tvrdá, pridáme na kolieska nakrájanú mrkvu, petržlen, zemiaky a strúčik cesnaku. Dochutíme korením a soľou a pokračujeme vo varení. Po dovarení, rebro vyberieme a oberieme od mäsa, ktoré naspäť vložíme do hrnca. Dobrú chuť.

Ohodnoť recept

0 / 255
Upload
Pridať fotografiu

Hodnotenia (1)

5.0
4 months ago

haha, aká náhoda, zajtra ju to isté varím aj ja.-))) ale toto vyzerá skvele :)