REKLAMA

Fašírky

REKLAMA
Výborné recepty z mletého mäsa – Presvedčia chuťou a neodolateľnou vôňou!

Recept nájdeš v tomto článku

Výborné recepty z mletého mäsa – Presvedčia chuťou a neodolateľnou vôňou!

Ingrediencie

porcií
10
  • 500 g mleté bravčové mäso Pridané do
  • 500 g mleté ​​hovädzie mäso Pridané do
  • 3 kus žemľa Pridané do
  • strúhanka Pridané do
  • 1 väčšie vajíčko Pridané do
  • 1 žltá cibuľa Pridané do
  • 3 strúčiky cesnaku Pridané do
  • 500 ml mlieko Pridané do
  • čedar Pridané do
  • soľ a korenie Pridané do
  • čerstvé byliny Pridané do
  • slnečnicový olej Pridané do

Odporúčané produkty

REKLAMA

Postup

60 min.
1. Krok

Mleté mäso dáme do misy a pridáme k nemu nakrájané kúsky staršieho pečiva (žemle, rožky), ktoré pred tým nakrátko namočíme do mlieka. Pridáme zvyšok mlieka, nadrobno nakrájanú cibuľu, prelisovaný cesnak, vajíčko, soľ/korenie, byliny (majoránka, ligurček...) a premiešame. Cheddar si nakrájame na kocky s priemerom cca. 1cm.

2. Krok

Namočíme si ruky do vody (mäso sa nám tak nebude lepiť o ruky) a zo zmesi vytvarujeme fašírky. Do každej fašírky pridáme kocku cheddaru a poriadne postískame, aby nám pri vysmážaní z fašírky nevytiekol. Fašírky obalíme v strúhanke a vysmážame na rozpálenom oleji.

3. Krok

Servírovať môžeme so zemiakmi, kašou, šalátom alebo len tak s krajcom chleba 😉 Dobrú chuť.

Najnovšie recepty

Najnovšie recepty

Reels

Nové

Top kategórie

Obed

4651 receptov

Mäsité jedlá

2194 receptov

Zaváranie

147 receptov

Dezert

3573 receptov

Mascarpone

334 receptov

Večera

4360 receptov

Cestoviny

527 receptov

Lacné jedlá

1463 receptov