REKLAMA
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/0-QYE4k9zegaTjMgjOm-/c11eb5b1788f21539f3d47f4bcd450.jpeg)
Dubajské pralinky
Dubajské pralinky
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
6
- 80 g maslo
- 200 g Kadaif
- 180 g pistáciový krém
- 1 pl nasekané pistácie
- 1 pl mleté pistacie
- 150 g čokolád
- trocha oleja
- Pistácie na ozdobu
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
20 min.
1. Krok
Maslo roztopíme na panvici, vsypeme kadaif a opražíme do zlatista. Dodáme pistáciový krém (krém je už sladený, cukor dodávať netreba), mleté a nasekané pustácie. Všetko dobre premiešame, necháme vychladnúť a následne formujeme guľky. Bude potrebné trošku viac trpezlivosti ako napr. pri cake pops.
2. Krok
Ukladáme na tanier a dáme na 30 min do mrazu, takto potom čokoláda rýchlejšie stuhne. Na záver posypeme