FOTORECEPT Domáce cestoviny
Cesto na ďalšiu prípravu pokrmov
- 15Minút
- 2Počet porcií
Ingrediencie
- 2 ks vajec
- 200 g hrubej múky
- soľ
- múka na podmúčenie cesta
Postup
Nachystáme si ingrediencie.
Zmiešame múku s vajíčkami a troškou soli (štipka). Radšej menej múky primiešavame. Miešame, kým nevznikne pružné tuhé cesto.
Cesto vyvaľkáme na čo najtenšie.
Vysušené cesto tak (cca 1 hodinu) prekrájame.
Zavesíme a necháme sušiť cca 3-4 hodiny. Potom môžeme variť alebo uskladniť v sklenenej nádobe.
Zdieľaj recept s ostatnými
Obľúbené recepty
Top kategórie
Domáce cestoviny
Cesto na ďalšiu prípravu pokrmov
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/qZGN1lzXT0MAPAi50ZJi/c4d7a360ef489c49c57965f439e9c16e.jpeg)
Nachystáme si ingrediencie.
Zmiešame múku s vajíčkami a troškou soli (štipka). Radšej menej múky primiešavame. Miešame, kým nevznikne pružné tuhé cesto.
Cesto vyvaľkáme na čo najtenšie.
Vysušené cesto tak (cca 1 hodinu) prekrájame.
Zavesíme a necháme sušiť cca 3-4 hodiny. Potom môžeme variť alebo uskladniť v sklenenej nádobe.