REKLAMA
   
Domáca medová granola
Domáca medová geanola
      REKLAMA
   
Ingrediencie
porcií  
6
 - 300 g špaldové ovsené vločky
 - 80 g mix orieškov mandle
 - lieskovce
 - kešu
 - 1 čl mleté nandke
 - 1 kl mletá škorica
 - Štipka soli
 - 100 ml kokosový olej
 - 100 g Med
 
Najnovšie letáky
      REKLAMA
   
Postup
 20 min.
1. Krok 
  Ovsené vločky dáme do sekáčika a trochu rozmixujeme. Vsypeme do misky, pridáme oriešky a mleté mandle. Dodáme škoricu , štipku soli a nakoniec med a kokosový olej. Všetky suroviny dobre premiešame a zmes vysypeme na plech obložený papierom na pečenie. Uhladíme a dáme piecť na 15 - 20 minút na 170 °C. Po upečení necháme vychladnúť, rozdrobíme rukami a preložíme do uzatvárateľnej nádoby.
2. Krok 
  Podávame s gréckym jogurtom a ovocím.