Cestoviny s medvedím cesnakom
Fettuccine s pestom z medvedieho cesnaku je chutná sezónna záležitosť.
- 10Minút
- 2Počet porcií
Ingrediencie
- pol balíka cestoviny fettuccine
- medvedí cesnak
- olivový olej
- cesnak
- píniové oriešky
- 1 pl citrónová šťava
- parmezán
Postup
Pesto z medvedieho cesnaku si vyrobíme vymixovaním listov medvedieho cesnaku, píniových orieškov, morskej soli, pretlačeného cesnaku, citrónovej šťavy a olivového oleja. Pomer jednotlivých ingrediencií si určite podľa množstva medvedieho cesnaku a kto ma ako rád, vzniknúť by však mala omáčková konzistencia. Cestoviny si uvaríme podľa návodu na obale. Servírujeme premiešané s pestom a posypané parmezánom.
Zdieľaj recept s ostatnými
Obľúbené recepty
Top kategórie
Cestoviny s medvedím cesnakom
Fettuccine s pestom z medvedieho cesnaku je chutná sezónna záležitosť.
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/S7KkPgSjsccBNqUm_9pA/f84c3a137495f095effdfededc023c1d.jpg)
Pesto z medvedieho cesnaku si vyrobíme vymixovaním listov medvedieho cesnaku, píniových orieškov, morskej soli, pretlačeného cesnaku, citrónovej šťavy a olivového oleja. Pomer jednotlivých ingrediencií si určite podľa množstva medvedieho cesnaku a kto ma ako rád, vzniknúť by však mala omáčková konzistencia. Cestoviny si uvaríme podľa návodu na obale. Servírujeme premiešané s pestom a posypané parmezánom.