Černohorský rezeň so zemiakmi

REKLAMA
  • 60Minút
  • 4Počet porcií
REKLAMA

Ingrediencie

porcií
4

  • 750 g bravčové karé Pridané do
  • 4 ks zemiaky Pridané do
  • 1 väčšie vajíčko Pridané do
  • hladká múka Pridané do
  • 2 strúčiky cesnaku Pridané do
  • slnečnicový olej Pridané do
  • soľ Pridané do
  • mleté čierne korenie Pridané do
  • kmín Pridané do
  • eidamový syr Pridané do

Príloha

  • 8 ks zemiaky Pridané do
  • petržlenová vňať Pridané do
  • soľ Pridané do
  • slnečnicový olej Pridané do
REKLAMA

Postup

1. Krok

Na hlboký plech si dám piecť očistené a nakrájané zemiaky. Zvrchu ich polejem olejom a posypem soľou a petržlenovou vňaťou. Poriadne rukami premiešam a dám piecť na 200 stupňov do chrumkava.

2. Krok

Plátky bravčového karé si naklepem a osolím, okorením. Do hlbokého taniera si nasypem hladkú múku, v ktorej najprv rezne obalím. V druhom tanieri si najemno nastrúham zemiaky a zmiešam s vajíčkom, pretlačeným cesnakom, trochou múky, štipkou soli a korenia. Ak je zmes veľmi riedka, zahustím ju ešte trochou hladkej múky. Rezne postupne obalím v cestíčku a vysmážam na horúcom oleji. Vysmažené ich ešte nechám odkvapkať od prebytočného oleja a servírujem s nastrúhaným eidamom a upečenými zemiakmi.

Komentáre (2)

ale ste mi narobili chute....

Vyzerá luxusne, ukladám receptík.

Podobné recepty

Chrumkavá zemiaková baba
Recept od prémiového používateľa
3.0
Hodnotenie: 3.0/5
Počet hodnotení: 2

Chrumkavá zemiaková baba

3.0
Hodnotenie: 3.0/5
Počet hodnotení: 2
5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1

Kuracie rezne v trojobale

5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1
Rýchla živanska v rure
Recept od prémiového používateľa
5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1

Rýchla živanska v rure

5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1
Syrom a špenátom plnené kuracie prsia v trojobale
Recept od prémiového používateľa
Videorecept
5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1

Bryndzové halušky

5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1
Pečená bravčová krkovička s červenou kapustou a zemiakovými lokšami
Recept od prémiového používateľa
5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1

Pečená bravčová krkovička s červenou kapustou a zemiakovými lokšami

5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1

Marinované bravčové karé na nových zemiakoch

Rady a recepty starých mám na nezaplatenie :)

Podobné recepty

Chrumkavá zemiaková baba
Recept od prémiového používateľa
3.0
Hodnotenie: 3.0/5
Počet hodnotení: 2

Chrumkavá zemiaková baba

3.0
Hodnotenie: 3.0/5
Počet hodnotení: 2
5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1

Kuracie rezne v trojobale

5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1
Rýchla živanska v rure
Recept od prémiového používateľa
5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1

Rýchla živanska v rure

5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1
Syrom a špenátom plnené kuracie prsia v trojobale
Recept od prémiového používateľa
Videorecept
5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1

Bryndzové halušky

5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1
Pečená bravčová krkovička s červenou kapustou a zemiakovými lokšami
Recept od prémiového používateľa
5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1

Pečená bravčová krkovička s červenou kapustou a zemiakovými lokšami

5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1

Marinované bravčové karé na nových zemiakoch

Rady a recepty starých mám na nezaplatenie :)

Top kategórie

Mäsité jedlá

399 receptov

Lacné jedlá

579 receptov

Obed

983 receptov

Cuketa

134 receptov

Večera

846 receptov

Dezert

788 receptov

Raňajky

384 receptov

Pečivo

117 receptov
Recipe author image Marek_Filip

Černohorský rezeň so zemiakmi

60
Minút
4
Počet porcií
Recipe main image
Postup
1. Krok

Na hlboký plech si dám piecť očistené a nakrájané zemiaky. Zvrchu ich polejem olejom a posypem soľou a petržlenovou vňaťou. Poriadne rukami premiešam a dám piecť na 200 stupňov do chrumkava.

2. Krok

Plátky bravčového karé si naklepem a osolím, okorením. Do hlbokého taniera si nasypem hladkú múku, v ktorej najprv rezne obalím. V druhom tanieri si najemno nastrúham zemiaky a zmiešam s vajíčkom, pretlačeným cesnakom, trochou múky, štipkou soli a korenia. Ak je zmes veľmi riedka, zahustím ju ešte trochou hladkej múky. Rezne postupne obalím v cestíčku a vysmážam na horúcom oleji. Vysmažené ich ešte nechám odkvapkať od prebytočného oleja a servírujem s nastrúhaným eidamom a upečenými zemiakmi.

Ingrediencie
750 g
bravčové karé
4 ks
zemiaky
1
väčšie vajíčko
hladká múka
2
strúčiky cesnaku
slnečnicový olej
soľ
mleté čierne korenie
kmín
eidamový syr
Príloha
8 ks
zemiaky
petržlenová vňať
soľ
slnečnicový olej