REKLAMA
   
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/LXT3kYmrj3oCNl1UHMlp/98d544a0e71762d821128bf2caaf8d.jpeg)
Bublanina bez mlieka
      REKLAMA
   
Ingrediencie
porcií  
10
 - 150 g nastrúhaných jabĺk
- 2 vajíčka
- 20 g kokosového cukru
- 50 g rozpusteného masla
- 30 g kyslej smotany
- 1⁄2 balíčka Prášku do pečiva
- 75 g hladkej múky
- škorica
Najnovšie letáky
      REKLAMA
   
Postup
 40 min.
1. Krok 
  Jablká si nastrúhame, posypeme škoricou, zamiešame a necháme odstáť.
2. Krok 
  Vajíčka si vyšľaháme s cukrom, postupne pridáme smotanu, múku, prášok do pečiva a rozpustené maslo. Dôkladne vymiešame.
3. Krok 
  Nakoniec si ručne primiešame jablká.
4. Krok 
  Cesto vylejeme do silikónovej formy. Môžte použiť aj formu na muffiny, brumikov…
5. Krok 
  Vložíme do vopred vyhriatej rúry a pečieme na 180/20-30 minút. Skúška špáradlom.
6. Krok 
  Dobrú chuť!













































:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/3iuWf0k92jU7Nqq1c14T/c414d7bcdf91331247fbfee06c179e.jpeg)

:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/blLBUHVYUWLZ3bB1h-hf/63b7117ba8053e721ce4f447082b21.jpeg)

:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/yNctwVsI67z1HyMHnt5V/67eb756a86d96d0f7112e227734ad64d.png)

:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/ZVY3qNgUlPs-02pVUOwT/d402e90fc61c1c1650c6cb6ca232d6.jpeg)
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/MDHTq2v7wWg7hsquBEIW/d96330c6c79b7d1a0932f6a0e1be7c.jpeg)
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/SBuLKU_AqE-hstTLUb_6/707c87606442a54b4e1a724bb4c1c1.jpeg)

:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/FtxwMY1rilJsgIFDmK5v/a6a8da154f315810b85f0c0efa1f06bc.jpeg)

:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/XY3TQXNNzCalampwR9MF/58b478193759ea675f38a8e38f1e70.jpeg)












 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
 