Bravčový vývar

FOTORECEPT Bravčový vývar

REKLAMA

Silný domáci vývar z bravčových kostí

  • 30Minút
  • 8Počet porcií
REKLAMA

Ingrediencie

porcií
8
  • 12 kg kosti z bravčového karé Pridané do
  • 212 l voda Pridané do
  • 3 ks mrkvy Pridané do
  • 2 ks petržlen Pridané do
  • 1 cibuľa Pridané do
  • 2 strúčiky cesnaku Pridané do
  • 12 ks koreň zeleru Pridané do
  • 7 ks ružičkový kel Pridané do
  • 2 stonky libečku Pridané do
  • 3 ks nové korenie Pridané do
  • 7 ks čierne celé korenie Pridané do
  • 12 čl kmín celý Pridané do
  • soľ Pridané do
REKLAMA

Postup

1. Krok

Najskôr si očistíme mrkvu a prekrojíme na menšie kusy.

Bravčový vývar - krok prípravy 1
2. Krok

Očistíme a prekrojíme petržlen.

Bravčový vývar - krok prípravy 2
3. Krok

Zeler si tiež pokrájame na menšie časti.

Bravčový vývar - krok prípravy 3
4. Krok

Cibuľu zbavíme len vrchnej škaredej šupky. Ružičkový kel tiež ošúpeme od vrchných listov.

Bravčový vývar - krok prípravy 4
5. Krok

Do tlakové hrnca vložíme kosti, všetku zeleninu, libeček a koreniny vložíme do sitka, aby sme ich mohli ľahko vybrať. Prilejeme vodu, osolíme a hrniec uzavrieme. Varíme na vysokom tlaku asi 20minut.

Bravčový vývar - krok prípravy 5

Ohodnoť recept

0 / 255
Upload
Pridať fotografiu

Hodnotenia (1)

4.0

toto robievam,je to vyborne ...

Podobné recepty

5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1

Kurací vývar

5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1
4.0
Hodnotenie: 4.0/5
Počet hodnotení: 1

Karé na bylinkách + hráškové pyré

4.0
Hodnotenie: 4.0/5
Počet hodnotení: 1
5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1

Kelová polievka

5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1
Moja hrachová polievka
Recept od prémiového používateľa
4.0
Hodnotenie: 4.0/5
Počet hodnotení: 1

Moja hrachová polievka

4.0
Hodnotenie: 4.0/5
Počet hodnotení: 1
Fazuľovica od Katky
Recept od prémiového používateľa
4.0
Hodnotenie: 4.0/5
Počet hodnotení: 2

Fazuľovica od Katky

4.0
Hodnotenie: 4.0/5
Počet hodnotení: 2
4.0
Hodnotenie: 4.0/5
Počet hodnotení: 1

Hovädzí vývar s krupicovými haluškami

4.0
Hodnotenie: 4.0/5
Počet hodnotení: 1
Fazuľová polievka s údeným
Recept od prémiového používateľa
Fotorecept
5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1

Fazuľová polievka s údeným

5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1
Zeleninové fašírky
Recept od prémiového používateľa
5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1

Zeleninové fašírky

5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1

Podobné recepty

5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1

Kurací vývar

5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1
4.0
Hodnotenie: 4.0/5
Počet hodnotení: 1

Karé na bylinkách + hráškové pyré

4.0
Hodnotenie: 4.0/5
Počet hodnotení: 1
5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1

Kelová polievka

5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1
Moja hrachová polievka
Recept od prémiového používateľa
4.0
Hodnotenie: 4.0/5
Počet hodnotení: 1

Moja hrachová polievka

4.0
Hodnotenie: 4.0/5
Počet hodnotení: 1
Fazuľovica od Katky
Recept od prémiového používateľa
4.0
Hodnotenie: 4.0/5
Počet hodnotení: 2

Fazuľovica od Katky

4.0
Hodnotenie: 4.0/5
Počet hodnotení: 2
4.0
Hodnotenie: 4.0/5
Počet hodnotení: 1

Hovädzí vývar s krupicovými haluškami

4.0
Hodnotenie: 4.0/5
Počet hodnotení: 1
Fazuľová polievka s údeným
Recept od prémiového používateľa
Fotorecept
5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1

Fazuľová polievka s údeným

5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1
Zeleninové fašírky
Recept od prémiového používateľa
5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1

Zeleninové fašírky

5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1

Top kategórie

Obed

790 receptov

Dezert

670 receptov

Raňajky

328 receptov

Večera

676 receptov

Mäsité jedlá

324 receptov

Kuracie mäso

147 receptov

Lacné jedlá

480 receptov
Recipe author image lucia.priedhorska

Bravčový vývar

Silný domáci vývar z bravčových kostí

30
Minút
8
Počet porcií
Recipe main image
Postup
1. Krok

Najskôr si očistíme mrkvu a prekrojíme na menšie kusy.

2. Krok

Očistíme a prekrojíme petržlen.

3. Krok

Zeler si tiež pokrájame na menšie časti.

4. Krok

Cibuľu zbavíme len vrchnej škaredej šupky. Ružičkový kel tiež ošúpeme od vrchných listov.

5. Krok

Do tlakové hrnca vložíme kosti, všetku zeleninu, libeček a koreniny vložíme do sitka, aby sme ich mohli ľahko vybrať. Prilejeme vodu, osolíme a hrniec uzavrieme. Varíme na vysokom tlaku asi 20minut.

Ingrediencie
12 kg
kosti z bravčového karé
212 l
voda
3 ks
mrkvy
2 ks
petržlen
1
cibuľa
2 strúčiky
cesnaku
12 ks
koreň zeleru
7 ks
ružičkový kel
2
stonky libečku
3 ks
nové korenie
7 ks
čierne celé korenie
12 čl
kmín celý
soľ