:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/Fchtt2wDrSSUiGS1ieKD/4ab89205e64ff1ac3ec8ee95c9602a.jpeg)
Bravčový vývar
30 min
1
REKLAMA
Silný domáci vývar z bravčových kostí
30 min
1
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
8
- 1⁄2 kg pork loin bones
- 21⁄2 l voda
- 3 ks carrots v1
- 2 ks petržlen
- 1 cibuľa
- 2 strúčiky cesnaku
- 1⁄2 ks celery root
- 7 ks brussels sprout
- 2 lovage v1
- 3 ks nové korenie
- 7 ks whole black pepper v3
- 1⁄2 čl cumin v2
- soľ
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
1. Krok
Najskôr si očistíme mrkvu a prekrojíme na menšie kusy.
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/Fchtt2wDrSSUiGS1ieKD/2fe0701f8c86e18c2c65c4c02f0a7e.jpeg)
2. Krok
Očistíme a prekrojíme petržlen.
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/Fchtt2wDrSSUiGS1ieKD/dc0cab84c65a7a958828733caa7b3d.jpeg)
3. Krok
Zeler si tiež pokrájame na menšie časti.
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/Fchtt2wDrSSUiGS1ieKD/58cc778ab7309b48d5cb4fc1c273a6.jpeg)
4. Krok
Cibuľu zbavíme len vrchnej škaredej šupky. Ružičkový kel tiež ošúpeme od vrchných listov.
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/Fchtt2wDrSSUiGS1ieKD/674d26b3bbe1ca3f5d4c11c15da5a1.jpeg)
5. Krok
Do tlakové hrnca vložíme kosti, všetku zeleninu, libeček a koreniny vložíme do sitka, aby sme ich mohli ľahko vybrať. Prilejeme vodu, osolíme a hrniec uzavrieme. Varíme na vysokom tlaku asi 20minut.
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/Fchtt2wDrSSUiGS1ieKD/ec54fba5b55a95ee3ee25a2b1d2e67.jpeg)
toto robievam,je to vyborne ...