REKLAMA

Zdroj: FB - Slovenské jedlá a iné dobroty "starých materí"

Bravčový tokáň

Chutné spracovanie bravčového mäsa na pastiersky spôsob.

REKLAMA
Bravčové na prírodno – Skvelé recepty, ktoré patria ku klenotom domácej kuchyne

Recept nájdeš v tomto článku

Bravčové na prírodno – Skvelé recepty, ktoré patria ku klenotom domácej kuchyne

Ingrediencie

porcií
4
  • 200 g slanina Pridané do
  • 800 g bravčové stehno Pridané do
  • 100 ml bujón Pridané do
  • 2 ks pikantná klobása Pridané do
  • 1 ks Cibuľa Pridané do
  • 2 ks bobkový list Pridané do
  • 2 čl dijonská horčica Pridané do
  • 3 pl paradajkový pretlak Pridané do
  • 1 pl sójovej omáčky Pridané do
  • 3 ks strúčiky cesnaku Pridané do
  • 2 pl smotana na varenie Pridané do
  • bravčová masť Pridané do
  • soľ Pridané do
  • korenie Pridané do
  • kyslá uhorka Pridané do
REKLAMA

Postup

90 min.
1. Krok

Klobásu a slaninu nakrájame na kocky a opražíme na bravčovej masti.

2. Krok

Pridáme k ním nadrobno nakrájanú cibuľu, cesnak a nakrájané bravčové stehno. Osolíme, okoreníme a pridáme bobkový list. Poriadne premiešame.

3. Krok

Potom pridáme paradajkový pretlak, horčicu, sójovú omáčku a podlejeme vývarom. Takto to všetko spolu dusíme dokiaľ nezmäkne mäso. Priližne 60 minút.

4. Krok

Pred koncom ešte pridáme najemno nakrájané uhorky a kyslú smotanu.

Najnovšie recepty

Najnovšie recepty

Reels

Nové

Top kategórie

Obed

4607 receptov

Mäsité jedlá

2174 receptov

Večera

4312 receptov

Raňajky

1351 receptov

Zaváranie

145 receptov

Cestoviny

519 receptov

Mascarpone

330 receptov