REKLAMA

Zdroj: FB - Slovenské jedlá a iné dobroty "starých materí"

Bravčový tokáň

Chutné spracovanie bravčového mäsa na pastiersky spôsob.

REKLAMA
Bravčové na prírodno – Skvelé recepty, ktoré patria ku klenotom domácej kuchyne

Recept nájdeš v tomto článku

Bravčové na prírodno – Skvelé recepty, ktoré patria ku klenotom domácej kuchyne

Ingrediencie

porcií
4
  • 200 g slanina Pridané do
  • 800 g bravčové stehno Pridané do
  • 100 ml bujón Pridané do
  • 2 ks pikantná klobása Pridané do
  • 1 ks Cibuľa Pridané do
  • 2 ks bobkový list Pridané do
  • 2 čl dijonská horčica Pridané do
  • 3 pl paradajkový pretlak Pridané do
  • 1 pl sójovej omáčky Pridané do
  • 3 ks strúčiky cesnaku Pridané do
  • 2 pl smotana na varenie Pridané do
  • bravčová masť Pridané do
  • soľ Pridané do
  • korenie Pridané do
  • kyslá uhorka Pridané do
REKLAMA

Postup

90 min.
1. Krok

Klobásu a slaninu nakrájame na kocky a opražíme na bravčovej masti.

2. Krok

Pridáme k ním nadrobno nakrájanú cibuľu, cesnak a nakrájané bravčové stehno. Osolíme, okoreníme a pridáme bobkový list. Poriadne premiešame.

3. Krok

Potom pridáme paradajkový pretlak, horčicu, sójovú omáčku a podlejeme vývarom. Takto to všetko spolu dusíme dokiaľ nezmäkne mäso. Priližne 60 minút.

4. Krok

Pred koncom ešte pridáme najemno nakrájané uhorky a kyslú smotanu.

Najnovšie recepty

Najnovšie recepty

Reels

Nové

Top kategórie

Lacné jedlá

1411 receptov

Obed

4484 receptov

Pečenie

4200 receptov

Mäsité jedlá

2130 receptov

Raňajky

1307 receptov

Patizón

11 receptov