REKLAMA

Zdroj: FB: Recepty a rady do kuchyne I.

Bravčové karé s kyslou kapustou

Tradičné slovenské jedlo, ktoré sa skladá z bravčového karé a kyslej kapusty. Ideálna receptúra pre sviatočné obedy či večere. Ľahko sa pripravuje a doopravdy zachutí každému, kto má rád bravčovinu spolu s kyslou kapustou.

REKLAMA

Ingrediencie

porcií
4
  • 1 kg bravčové karé Pridané do
  • 1 kus Cibuľa Pridané do
  • 12 kg kyslá kapusta Pridané do
  • slanina Pridané do
  • mozzarella Pridané do
  • soľ a čierne korenie Pridané do
REKLAMA

Postup

120 min.
1. Krok

Bravčové karé naklepeme, posypeme soľou, čiernym korením a na panvici opečieme.

2. Krok

Potom ho vložíme do pekáča.

3. Krok

Kyslú kapustu podusíme na cibuľke a vložíme ju na každý plátok mäsa.

4. Krok

Na kapustu položíme plátok slaniny a bravčové karé pečieme na 200°C približne 30 minút.

5. Krok

Potom naň položíme mozzarellu a ešte chvíľku dopekáme.

Najnovšie recepty

Najnovšie recepty

Reels

Nové

Top kategórie

Obed

4389 receptov

Mäsité jedlá

2098 receptov

Mascarpone

314 receptov

Večera

4061 receptov

Cestoviny

497 receptov

Pre diabetikov

632 receptov

Raňajky

1258 receptov

Dezert

3380 receptov