Bravčová panenka so smotanovo-slivkovou omáčkou

FOTORECEPT Bravčová panenka so smotanovo-slivkovou omáčkou

REKLAMA

Bravčová panenka opečená do ružova so smotanovo-slivkovou omáčkou

  • 30Minút
  • 2Počet porcií
REKLAMA

Ingrediencie

porcií
2
  • 300 g bravčová panenka Pridané do
  • 50 g sušené slivky Pridané do
  • 1 smotana na varenie Pridané do
  • rozmarín Pridané do
  • feferónky šušené Pridané do
  • soľ Pridané do
  • mleté čierne korenie Pridané do
  • whisky Pridané do
REKLAMA

Postup

1. Krok

Nachystáme si ingrediencie.

Bravčová panenka so smotanovo-slivkovou omáčkou - krok prípravy 1
2. Krok

Mäso si očistíme, na niekoľko hodín necháme odstáť v chladničke (mleté čierne korenie, rozmarín, olej ). Potom osolíme, opečieme na rozpálenej panvici. Uložíme do pekáča a necháme chvíľku dôjsť v rozohriatej rúre.

Bravčová panenka so smotanovo-slivkovou omáčkou - krok prípravy 2
3. Krok

Mäso nakrájame na plátky.

Bravčová panenka so smotanovo-slivkovou omáčkou - krok prípravy 3
4. Krok

Do výpeku pridáme slivky a smotanu, whisky, prevaríme, ochutíme soľou, čierne korenie, sušené feferónky.

Bravčová panenka so smotanovo-slivkovou omáčkou - krok prípravy 4
5. Krok

Podávame so zemiakovou kašou. Nech lahodný obed chutí.

Bravčová panenka so smotanovo-slivkovou omáčkou - krok prípravy 5

Komentáre (1)

Vyzerá fantasticky. :)

Podobné recepty

Pravá talianska boloňská omáčka
Recept od prémiového používateľa
Videorecept
4.0
Hodnotenie: 4.0/5
Počet hodnotení: 1

Pravá talianska boloňská omáčka

4.0
Hodnotenie: 4.0/5
Počet hodnotení: 1
5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1

Šťavnatá bravčová panenka

5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1
4.0
Hodnotenie: 4.0/5
Počet hodnotení: 1

Karé na bylinkách + hráškové pyré

4.0
Hodnotenie: 4.0/5
Počet hodnotení: 1
5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1

Tradičná koložvárska kapusta

5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1
Zemiakové dukátiky s medailónikmi z panenky, figové chutney
Recept od prémiového používateľa
5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1

Zemiakové dukátiky s medailónikmi z panenky, figové chutney

5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1
Španielsky vtáčik trochu inak
Recept od prémiového používateľa
Videorecept
Plnená paprika pečená v rúre
Recept od prémiového používateľa
5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1

Plnená paprika pečená v rúre

5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1
Zapekané cestoviny s cuketou
Recept od prémiového používateľa
5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1

Zapekané cestoviny s cuketou

5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1

Podobné recepty

Pravá talianska boloňská omáčka
Recept od prémiového používateľa
Videorecept
4.0
Hodnotenie: 4.0/5
Počet hodnotení: 1

Pravá talianska boloňská omáčka

4.0
Hodnotenie: 4.0/5
Počet hodnotení: 1
5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1

Šťavnatá bravčová panenka

5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1
4.0
Hodnotenie: 4.0/5
Počet hodnotení: 1

Karé na bylinkách + hráškové pyré

4.0
Hodnotenie: 4.0/5
Počet hodnotení: 1
5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1

Tradičná koložvárska kapusta

5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1
Zemiakové dukátiky s medailónikmi z panenky, figové chutney
Recept od prémiového používateľa
5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1

Zemiakové dukátiky s medailónikmi z panenky, figové chutney

5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1
Španielsky vtáčik trochu inak
Recept od prémiového používateľa
Videorecept
Plnená paprika pečená v rúre
Recept od prémiového používateľa
5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1

Plnená paprika pečená v rúre

5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1
Zapekané cestoviny s cuketou
Recept od prémiového používateľa
5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1

Zapekané cestoviny s cuketou

5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1

Top kategórie

Mäsité jedlá

399 receptov

Lacné jedlá

579 receptov

Obed

983 receptov

Cuketa

134 receptov

Večera

846 receptov

Dezert

788 receptov

Raňajky

384 receptov

Pečivo

117 receptov
Recipe author image doma_u_katky

Bravčová panenka so smotanovo-slivkovou omáčkou

Bravčová panenka opečená do ružova so smotanovo-slivkovou omáčkou

30
Minút
2
Počet porcií
Recipe main image
Postup
1. Krok

Nachystáme si ingrediencie.

2. Krok

Mäso si očistíme, na niekoľko hodín necháme odstáť v chladničke (mleté čierne korenie, rozmarín, olej ). Potom osolíme, opečieme na rozpálenej panvici. Uložíme do pekáča a necháme chvíľku dôjsť v rozohriatej rúre.

3. Krok

Mäso nakrájame na plátky.

4. Krok

Do výpeku pridáme slivky a smotanu, whisky, prevaríme, ochutíme soľou, čierne korenie, sušené feferónky.

5. Krok

Podávame so zemiakovou kašou. Nech lahodný obed chutí.

Ingrediencie
300 g
bravčová panenka
50 g
sušené slivky
1
smotana na varenie
rozmarín
feferónky šušené
soľ
mleté čierne korenie
whisky