REKLAMA

Boršč z kvasenej kapusty SCD

Odstavíme, dochutíme sekaným kôprom. Na tanieri dozdobíme jogurtom SCD.

REKLAMA

Ingrediencie

porcií
6
  • 1000 g mäsa morčacie stehno horné Pridané do
  • 1 bravčová kosť Pridané do
  • 2 pl slnečnicový olej alebo masť Pridané do
  • 100 g cibule Pridané do
  • 4 strúčiky cesnaku Pridané do
  • 400 g cvikly môže byť uvarená Pridané do
  • 100 g mrkvy Pridané do
  • 100 g zeleru Pridané do
  • 100 g petržlenu Pridané do
  • 100 g tekvice Pridané do
  • 400 g paradajky v konzerve krájané Pridané do
  • 700 g kvasenej kapusty Pridané do
  • 2000 ml vody Pridané do
  • 1 ČL drvená rasca Pridané do
  • 2 čl mletej červenej papriky Pridané do
  • 1 čl kurkumy Pridané do
  • 1 ČLml čier korenia Pridané do
  • 3 ks bobkový list Pridané do
  • 6 guličiek nového korenia Pridané do
  • čerstvý nasekaný kôpor mrazený Pridané do
  • soľ Pridané do
REKLAMA

Postup

100 min.
1. Krok

Na masti /oleji/ orestujeme nakrájanú cibuľu a nasekaný cesnak. Pridáme zeleninu nakrájanú na menšie kocky /mrkvu, petržlen. zeler, tekvicu, cviklu.

2. Krok

Pridáme koreniny, osolíme.

3. Krok

Opekáme,kým zelenina pustí chuť./5 min./

4. Krok

Vložíme umyté mäso nakrájané na malé kocky. Dusíme a miešame, kým mäso pustí vlastnú šťavu./10 min./

5. Krok

Pridáme nakrájané paradajky, podlejeme vodou a varíme asi 40 min. Potom vložíme kyslú kapustu a povaríme 30 min. Kapusta nesmie byť rozvarená.

6. Krok

Odstavíme, dochutíme sekaným kôprom.

7. Krok

Na tanieri dozdobíme jogurtom SCD.

Reels

Nové

Top kategórie

Obed

4262 receptov

Mäsité jedlá

2046 receptov

Cestoviny

478 receptov

Raňajky

1210 receptov

Mascarpone

301 receptov

Pre diabetikov

633 receptov

Dezert

3263 receptov

Nátierky

270 receptov