REKLAMA
   
Zdroj: FB - Slovenské jedlá a iné dobroty starých materí
Vyprážaný syr
Výborný vysmážaný syr je rýchla večera.
      REKLAMA
   
Ingrediencie
porcií  
2
 - 2 plátky hrubšie dobrého syru
 - 1 vajce
 - polohrubá múka
 - strúhanka
 - olej na smaženie
 - 400 g lupienky
 
Najnovšie letáky
      REKLAMA
   
Postup
 30 min.
1. Krok 
  Prichystáme si tri misky. Do prvej si dáme múku. V druhej si rozšľaháme vajíčka a do poslednej dáme strúhanku.
2. Krok 
  Plátky syru najskôr obalíme v múke, potom vo vajíčku a nakoniec v strúhanke. Vo vajíčku a strúhanke môžeme obaliť plátky aj dvakrát.
3. Krok 
  V hlbokej panvici si rozpálime olej a obalený syr sprudka opečieme. Podávame klasicky s hranolkami a tatárkou.