REKLAMA

Údené mäso s omáčkou

Údené mäso s paradajkovou omáčkou je jedlo, ktoré je obľúbené v mnohých kuchyniach po celom svete a je skvelou voľbou pre všetkých, ktorí majú radi jednoduché a chutné jedlá.

REKLAMA

Ingrediencie

porcií
4
  • 500 g údené mäso Pridané do
  • 1 ks Cibuľa Pridané do
  • 2 ks strúčiky cesnaku Pridané do
  • 400 g paradajková omáčka Pridané do
  • 1 pl paradajkový pretlak Pridané do
  • 1 kl Med Pridané do
  • 1 kl ocot Pridané do
  • soľ a korenie Pridané do
  • olej Pridané do
REKLAMA

Postup

30 min.
1. Krok

Ošúpte a nakrájajte cibuľu a cesnak na drobné kúsky. Rozohrejte olej v hlbšej panvici a orestujte cibuľu a cesnak do zlatista.

2. Krok

Pridajte konzervovanú paradajkovú omáčku, paradajkový pretlak, lyžičku medu, lyžičku octu, soľ a čierne korenie. Dobre premiešajte a nechajte omáčku variť na miernom ohni asi 10 minút.

3. Krok

Počas toho si pripravte údené mäso. Ak je to potrebné, nakrájajte ho na menšie kúsky. Rozohrejte si gril alebo grilovaciu panvicu a opečte údené mäso z oboch strán, kým nezískajú peknú zlatohnedú farbu.

4. Krok

Keď je omáčka hotová a mäso opečené, servírujte mäso s paradajkovou omáčkou na tanier. Môžete ho podať s prílohou podľa vašej chuti, napríklad s pečenými zemiakmi alebo ryžou.

Najnovšie recepty

Najnovšie recepty

Reels

Nové

Top kategórie

Obed

4348 receptov

Mäsité jedlá

2083 receptov

Mascarpone

309 receptov

Večera

4017 receptov

Pre diabetikov

633 receptov

Cestoviny

485 receptov

Dezert

3344 receptov

Raňajky

1247 receptov