REKLAMA
Tilapia grilovaná na panvici
Veľmi rýchly skvelý obed, ktorý sa da jesť aj v prípade, ak si strážite kalórie. Tilapia je jedna z veľmi chutných rýb, ktorá nezruinuje rozpočet.
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
3
- 450 g filety z tilapie
- 3 pl hladká múka
- olivový olej
- soľ
- biele korenie
- maslo
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
15 min.
1. Krok
Ryby osušíme a z oboch stran zľahka osolíme a posypeme mletým bielym korením. Poprášime ich múkou aby sa nam na rybách vytvorila pri opečení chrumkavá krusta.
2. Krok
Rozpálime si panvicu pridáme trochu olivového oleja a vložíme ryby, opečieme z oboch stran cca 4 minúty. Po otočení dáme na každý kúsok ryby trochu masla alebo potrieme roztopeným maslom.
3. Krok
Podávame so zemiakmi alebo zeleninovým šalátom každému čo najviac vyhovuje, bude to chutiť deťom aj dospelým. Dobrú chuť