REKLAMA

Zdroj: FB: Recepty a rady do kuchyne I.

Španielsky vtáčik z hovädzieho mäsa

Recept na španielsky vtáčik z hovädzieho mäsa. Ide o hovädzie mäso plnené vajíčkom, uhorkou a slaninou.

REKLAMA

Ingrediencie

porcií
4
  • 500 g hovädzieho mäsa Pridané do
  • 4 ks vajcia Pridané do
  • 1 ks Uhorka Pridané do
  • 1 ks Cibuľa Pridané do
  • slanina Pridané do
  • horčica Pridané do
  • soľ a korenie podľa chuti Pridané do
REKLAMA

Postup

90 min.
1. Krok

1 Najprv si uvaríme vajíčka po dobu 8-10 minút. Potom ich umyjeme pod vodou a ošúpeme ich.

2. Krok

Uhorku umyjeme a nakrájame na tenké pásiky.

3. Krok

Plátky mäsa naklepeme posolíme a okoreníme podľa chuti. Potom ich potrieme horčicou a zrolujeme do rolky zaviazanej šnúrkou.

4. Krok

Na vrch každého plátka mäsa položíme pásik uhorky, vajíčko a slaninu.

5. Krok

Cibuľu nakrájame na drobno a o restujeme ju v hrnci.

6. Krok

Následne orestujeme aj vtáčiky, podlejeme ich vodou a dusíme 90 minút.

Najnovšie recepty

Najnovšie recepty

Reels

Nové

Top kategórie

Lacné jedlá

1411 receptov

Obed

4484 receptov

Pečenie

4200 receptov

Mäsité jedlá

2130 receptov

Raňajky

1307 receptov

Patizón

11 receptov