:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/9Bi1t_yna_rheS82ZH11/ced1efdbeaac5f975df3f7923d98f9.jpeg)
Zdroj: Pixabay
Rýchly a jednoduchý cheeseburgerový koláč
Tento lahodný cheeseburgerový koláč je jedinečnou obmenou tradičného hamburgeru, v ktorej sa spájajú výrazné chute cheeseburgeru do skvostného koláčového pokrmu. Podávaný horúci, plný syrového nálevu, šťavnatého mletého hovädzieho mäsa a s chrumkavou kôrkou predstavuje dokonalý zážitok, ktorý poteší všetkých milovníkov burgerov a koláčov.
Ingrediencie
- 1 lb Chudého mletého hovädzieho mäsa
- 1 Nakrájanú cibuľu
- 1⁄2 čajová lyžička soľ
- 1⁄2 čajová lyžička mleté čierne korenie
- 2 strúčiky Cesnak, mletý
- 2 poháre Strúhaný syr čedar
- 1⁄2 pohár Originálna zmes bisquick
- 1 pohár mlieko
- 2 vajcia
Odporúčané produkty

Rajo mlieko 3,5%

Rajo maslo

Rajo smotana na šľahanie 33%

Rajo tvaroh jemný hrudkovitý
Postup
Predhrejte rúru na 200 °C.
Na panvici na miernom ohni uvarte mleté hovädzie mäso, cibuľu, cesnak, soľ a korenie, kým hovädzie mäso nezhnedne; nechajte odkvapkať.
Uvarenú hovädziu zmes rozložte do vymastenej koláčovej formy a posypte ju syrom čedar.
V samostatnej miske zmiešajte zmes Bisquick, mlieko a vajcia vidličkou alebo metličkou, kým sa nezmiešajú. Zmes nalejte do koláčovej formy na hovädzie mäso a syr.
Pečte asi 25 minút alebo kým nôž vložený do stredu nevyjde čistý. Nechajte ho 5 minút vychladnúť.
Nakrájajte na plátky a cheeseburgerový koláč podávajte horúci.