REKLAMA
![Ružičkový kel ako príloha Ružičkový kel ako príloha](https://eu.tastescdn.net/thumbor/6NgEFtQdU-K1cqiutoezfscHxwk=/1050x1050/filters:quality(65):brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/8EsPgZrJ9FWx3GeoOsXI/4504e0f9f146cd2d1fc4790ce3b5dd.jpeg)
Zdroj: pixabay
Ružičkový kel ako príloha
Ružičkový kel na pare ako príloha k mäsu.
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
2
- 30 ks ružičkový kel
- 1 citrón
- soľ
- 2 pl maslo
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
20 min.
1. Krok
Z jednotlivých hlavičiek kelu odrežeme spodnú časť a každú hlavičku naprieč narežeme.
2. Krok
Kel pripravíme na pare približne 10 minút.
3. Krok
Na panvici si rozohrejeme maslo, pridáme k nemu soľ a citrónovú šťavu.
4. Krok
Naparený kel hodíme na zohriate maslo a premiešame.
5. Krok
Výborne sa hodí ku grilovanému kuraciemu mäsu.