dní
hod.
min.

Rezance s makom a slivkovým džemom

REKLAMA

Famózne, tradičné a najmä rýchlo prípravené jedlo.

  • 15Minút
  • 2Počet porcií
REKLAMA

Ingrediencie

porcií
2
  • 200 slíže široké
  • pl mak mletý
  • pl slivkový lekvár
  • pl práškový cukor
  • 500 ml voda
REKLAMA

Postup

1. Krok

POSTUP: Slíže vložíme do vriacej vody a varíme 10 minút.

2. Krok

Kým sa nám slíže varia, prichystáme si makovú zmes.

3. Krok

Mletý mak zmiešame spolu s práškovým cukrom.

4. Krok

Keď máme slíže hotové, preložíme ich do väčšej misy. Zmiešame ich spolu s makom, pridáme slivkový džem a poriadne premiešame aby sa chute spojili.

5. Krok

SERVÍROVANIE: Slíže servírujeme do hlbokého taniera a podávame.

6. Krok

"Vďaka tomuto tradičnému jedlu, sa vždy vraciam späť v čase. Do príjemných a bezstarostných detských čias."

Ohodnoť recept

0 / 255
Upload
Pridať fotografiu

Hodnotenia (1)

4.0
a month ago

Na jednotku :)

Top kategórie