REKLAMA

Rezance s makom a slivkovým džemom

Famózne, tradičné a najmä rýchlo prípravené jedlo.

REKLAMA
Ako uvariť cestoviny? Už žiadne váhanie a zbytočné chyby, poradíme ako na to!

Recept nájdeš v tomto článku

Ako uvariť cestoviny? Už žiadne váhanie a zbytočné chyby, poradíme ako na to!

Ingrediencie

porcií
2
  • 200 g slíže široké Pridané do
  • 4 pl mak mletý Pridané do
  • 4 pl slivkový lekvár Pridané do
  • 1 pl práškový cukor Pridané do
  • 500 ml voda Pridané do
REKLAMA

Postup

15 min.
1. Krok

POSTUP: Slíže vložíme do vriacej vody a varíme 10 minút.

2. Krok

Kým sa nám slíže varia, prichystáme si makovú zmes.

3. Krok

Mletý mak zmiešame spolu s práškovým cukrom.

4. Krok

Keď máme slíže hotové, preložíme ich do väčšej misy. Zmiešame ich spolu s makom, pridáme slivkový džem a poriadne premiešame aby sa chute spojili.

5. Krok

SERVÍROVANIE: Slíže servírujeme do hlbokého taniera a podávame.

6. Krok

"Vďaka tomuto tradičnému jedlu, sa vždy vraciam späť v čase. Do príjemných a bezstarostných detských čias."

Komentáre (1)

Iveta 20. 8. 2021

Na jednotku :)

Najnovšie recepty

Najnovšie recepty

Reels

Nové

Top kategórie

Lacné jedlá

1404 receptov

Obed

4469 receptov

Mäsité jedlá

2125 receptov

Patizón

11 receptov

Pre diabetikov

632 receptov

Mascarpone

327 receptov