REKLAMA

Zdroj: FB: DOMÁCE- FAJNOVÉ JEDLÁ

Restované býčie žľazy

Býčie žľazy na cibuľke.

REKLAMA

Ingrediencie

porcií
2
  • 2 ks býčie žľazy Pridané do
  • 1 ks Cibuľa Pridané do
  • 3 strúčiky cesnak Pridané do
  • 2 kl horčica dijonská Pridané do
  • 70 g paradajkový pretlak Pridané do
  • soľ Pridané do
  • korenie čierne mleté Pridané do
  • 1 kl cukor hnedý Pridané do
  • 30 g maslo Pridané do
  • 1 pl olej Pridané do
REKLAMA

Postup

60 min.
1. Krok

Býčie žľazy si očistíme, umyjeme povykrajujeme vnútorné časti a mäso nakrájame na pásiky.

2. Krok

Na panvici si rozpálime olej, pridáme maslo. Nasekanú cibuľu a cesnak. orestujeme.

3. Krok

Pridáme nakrájané mäso, osolíme a okoreníme. Všetko spolu restujeme aspoň 20 minút.

4. Krok

Po tomto čase pridáme horčicu, pretlak, a cukor. Premiešame a ochutnáme. Podľa potreby dosolíme, dokoreníme.

5. Krok

Môžeme hneď jesť najlepšie s ryžou alebo zemiakmi.

Najnovšie recepty

Najnovšie recepty

Reels

Nové

Top kategórie

Lacné jedlá

1411 receptov

Obed

4484 receptov

Pečenie

4200 receptov

Mäsité jedlá

2130 receptov

Raňajky

1307 receptov

Patizón

11 receptov