REKLAMA

Prekladané zemiaky s kyslou kapustou a klobásou

Nenáročné na prípravu,chutné jedlo našich starkých.

REKLAMA
Domáce klobásy, ako ich máme najradšej – Takto sa dajú pripraviť aj doma!

Recept nájdeš v tomto článku

Domáce klobásy, ako ich máme najradšej – Takto sa dajú pripraviť aj doma!

Ingrediencie

porcií
8
  • 1 Cibuľa Pridané do
  • 139 g slanina planá Pridané do
  • 250 g klobása Pridané do
  • 770 g kapusta kyslá Pridané do
  • 1090 g zemiaky Pridané do
  • 35 g cesnak Pridané do
  • 250 ml voda Pridané do
  • 2 vajcia Pridané do
  • 150 g poch smotana Pridané do
  • drv kmín Pridané do
  • ml korenie Pridané do
  • soľ Pridané do
  • ml červená paprika Pridané do
REKLAMA

Postup

120 min.
1. Krok

Slaninku a cibuľku osmahneme a pridáme klobásu chvíľku podusíme spolu.

2. Krok

Zemiaky si v šupke uvaríme a očistíme,nakrájame na kocky.

3. Krok

Potom vrstvime, začíname klobásky s cibuľkou a slaninou na to kapustu znova klobásky, zemiaky a dookola ,končíme kapustou. Nezabúdame na soľ a koreniny.

4. Krok

V pochúťkovej smotane a vode si rozmiešame vajcia, soľ a polejeme masu.

5. Krok

Na vrchu posypeme ml.červenou paprikou.

6. Krok

Dáme do vyhriatej rúry na cca 1,5 h pri 200 až 215 st.zakryté pečieme pred koncom môžeme vrch zapiecť.

Najnovšie recepty

Najnovšie recepty

Reels

Nové

Top kategórie

Lacné jedlá

1411 receptov

Obed

4484 receptov

Pečenie

4200 receptov

Mäsité jedlá

2130 receptov

Raňajky

1307 receptov

Patizón

11 receptov