REKLAMA

Pravý parížsky krém

Parížsky krém zo šľahačky je pripravený veľmi rýchlo, vhodný ako náplň do rôznych druhov koláčov.

REKLAMA

Ingrediencie

porcií
4
  • 12 l smotany na šľahanie Pridané do
  • 150 g kryštálový cukor Pridané do
  • 200 g horkej čokolády Pridané do
  • 250 g maslo Pridané do
REKLAMA

Postup

30 min.

Smotanu na šľahanie spolu s kryštálovým cukrom si dáme do rajnice a zohrejeme na bod varu. Odstavíme z plameňa. Pridáme do nej nalámanú čokoládu a rozmiešame, aby sa roztopila. Pridáme maslo a rozmiešame dohladka. Krém zakryjeme fóliou a necháme aspoň 12 hodín chladiť, najlepšie do druhého dňa. Teraz môžeme krém už len vyšľahať mixérom.

Komentáre (1)

Marcela 11. 3. 2022

dobrota...

Reels

Nové

Top kategórie

Obed

4242 receptov

Mäsité jedlá

2036 receptov

Raňajky

1199 receptov

Mascarpone

296 receptov

Pre diabetikov

633 receptov

Večera

3912 receptov

Dezert

3224 receptov