REKLAMA

Pravý parížsky krém

Parížsky krém zo šľahačky je pripravený veľmi rýchlo, vhodný ako náplň do rôznych druhov koláčov.

REKLAMA

Ingrediencie

porcií
4
  • 12 l smotany na šľahanie Pridané do
  • 150 g kryštálový cukor Pridané do
  • 200 g horkej čokolády Pridané do
  • 250 g maslo Pridané do
REKLAMA

Postup

30 min.

Smotanu na šľahanie spolu s kryštálovým cukrom si dáme do rajnice a zohrejeme na bod varu. Odstavíme z plameňa. Pridáme do nej nalámanú čokoládu a rozmiešame, aby sa roztopila. Pridáme maslo a rozmiešame dohladka. Krém zakryjeme fóliou a necháme aspoň 12 hodín chladiť, najlepšie do druhého dňa. Teraz môžeme krém už len vyšľahať mixérom.

Najnovšie recepty

Najnovšie recepty

Reels

Nové

Top kategórie

Mäsité jedlá

2291 receptov

Obed

4964 receptov

Lacné jedlá

1549 receptov

Cuketa

466 receptov

Rýchle jedlá

4217 receptov

Pre diabetikov

633 receptov

Patizón

13 receptov

Večera

4681 receptov