Pomaly pečená krkovička

300 min
1
REKLAMA
300 min
1
REKLAMA

Ingrediencie

porcií
6

Suroviny

  • 1 kg krkovička Pridané do
  • 6 zemiakov Pridané do
  • 1 bal mrazená zelenina wok Pridané do
  • 1 pl bravčová masť Pridané do

Koreniny

  • 1 kl mleté čierne korenie Pridané do
  • 2 kl soľ Pridané do
  • 1 kl grilovacie korenie Pridané do
  • 1 kl sušený cesnak Pridané do
  • 1 kl kmín Pridané do
REKLAMA

Postup

Mäsko umyjeme a očistíme. Všetky koreniny spolu premiešame a mäsko v koreninách obalíme. Na masti mäso sprudka opečieme zo všetkých strán. Keď je mäso dobre opečené, preložíme do pekáča. Podlejeme trochou a vody a vložíme do vyhriatej rúry na 160stupňov. K mäsu po hodine pridáme zemiaky nakrájané na väčšie kúsky. Pečieme zakryté ďalšie dve hodinky. Pridáme mrazenú zeleninu. Môže byť aj nemusí, podľa chuti. Pečieme ďalšiu hodinku. Mäsko by sa malo dať krásne trhať vidličkou.

Komentáre (1)

Petronela 15. 6. 2021

Zajtra bude na jedálničku toto :)

Podobné recepty

Podobné recepty

Top kategórie

Mäsité jedlá

574 receptov

Obed

1331 receptov

Lacné jedlá

707 receptov

Kuracie mäso

225 receptov

Raňajky

486 receptov

Pre diabetikov

602 receptov

Dezert

979 receptov

Šaláty

101 receptov