REKLAMA
   
Zdroj: FB: Bezva recepty
Piškótová nepečená torta s jahodami
Recept na nepečenú tortu s mascarpone a jahodami, ktorú obľubujú najmä deti.
      REKLAMA
   
Ingrediencie
porcií  
10
 - 2 balenia okrúhlych piškót
 - 500 gramov mascarpone
 - 200 ml šľahačkovej smotany
 - 100 gramov práškový cukor
 - 1 ks vanilkový cukor
 - 500 gramov jahôd
 - 1 balenie želatíny
 - voda
 - čerstvá mäta na ozdobenie
 - čokolada na ozdobenie
 - šťava z citróna
 
Najnovšie letáky
      REKLAMA
   
Postup
 30 min.
1. Krok 
  Mascarpone zmiešajte so šľahačkovou smotanou, práškovým cukrom, citrónovou šťavou a vanilkovým cukrom do hladka.
2. Krok 
  Na dno tortovej formy poukladajte piškóty a natrite ich časťou krému.
3. Krok 
  Takto pokračujte s 2. a 3. vrstvou.
4. Krok 
  Na vrch torty poukladajte nakrájané jahody.
5. Krok 
  V miske si rozmiešame želatínu s vodou a polejeme ňou vrch torty.
6. Krok 
  Takto pripravenú jahodovú tortu nechajte v chladničke stuhnúť a dozdobte podľa vašich predstáv.