REKLAMA
![Pečené bravčové karé Pečené bravčové karé](https://eu.tastescdn.net/thumbor/HqusKnIWhoVF1cvDtRHK05qtnBI=/1050x1050/filters:quality(65):brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/lH5nejMbM6EzLR0nl-8I/b186c7c033c3a239d3d4aa849d5273.jpeg)
Pečené bravčové karé
Výborné bravčové karé so slaninou a cesnakom
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
6
- 1 kg bravčová panenka
- 150 g oravská slanina
- 100 ml olej
- 400 ml voda
- 5 ks strúčiky cesnaku
- 1 kl grilovacie korenie
- 1 kl vegeta
- 1 kl soľ
Odporúčané produkty
![Podravka ochucovadlo](https://eu.tastescdn.net/thumbor/kHb8eB-3ziQR5rVHpKW407TATP0=/195x195/sk/partner/b86036ce591b09dcc1170592642392.png)
Podravka ochucovadlo
![Podravka NATUR](https://eu.tastescdn.net/thumbor/y5hMnEDxJkStgYY2Mt1d5cT4d8g=/195x195/sk/partner/d219cdcf415bdb1264d4dae333edaa.png)
Podravka NATUR
![Podravka kečup jemný](https://eu.tastescdn.net/thumbor/aAijdR9OXB5QjVJhU5cHsF4Vi5A=/195x195/sk/partner/ff825da250c6ca2b2f0e15750bca9f.png)
Podravka kečup jemný
![Podravka dijónska horčica](https://eu.tastescdn.net/thumbor/rbb0MOUfF8-OAOB8kDxLKEDX7_0=/195x195/sk/partner/1f6eacbf7bbe3fb91358ebe327a45b.png)
Podravka dijónska horčica
REKLAMA
Postup
100 min.
1. Krok
Bravčové karé umyjeme. Urobíme do neho zárezy a striedavo vtláčame nakrájanú slaninu a strúčiky cesnaku.
2. Krok
Následne mäso osolíme a okoreníme.
3. Krok
Bravčové karé pečieme zakryté alobalom vo vymastenom pekáči na 200°C približne 90 minút. Taktiež ho nezabudneme podliať vodou.
4. Krok
Pred koncom pečenia zložíme alobal a dopečieme chrumkavú kôrku.