REKLAMA
   
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/PawsqPFlHoH9uOgPF5do/e5bb0a1b9b5666912d9c49124913330f.png)
Pečené batáty s rukolou
Chutný pokrm vhodný na obed, ale aj večeru
      REKLAMA
   
Ingrediencie
porcií  
2
 - 2 kus sladký zemiak
- 1 pl olive oil v1
- 50 g balkánsky syr
- rukola
- bazalkové pesto
- soľ a korenie
Najnovšie letáky
      REKLAMA
   
Postup
 45 min.
Rúru rozohrejeme na 200 stupňov. Batáty dôkladne umyjeme a rozrežeme pozdĺžne na polovicu. Uložíme na plech, pokvapkáme olivovým olejom, osolíme, okoreníme a dáme piecť. Pečieme cca 45 minút, alebo kým nie sú úplne mäkké. Po upečení, necháme zemiaky vychladnúť. Rozdrobíme na ne balkánsky syr, prelejeme bazalkovým pestom a na záver pridáme rukolu. Prajem dobrú chuť.















































:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/OeVWf3fACDJZnx3TurKO/db9c9466cb4d417438349d6c0d6d03.jpeg)

:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/bUJVG3ZyPc6dBmysi-P0/fce601b66fac7a83b79a30acbfa5d3.jpeg)
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/NIPQb-snXTrovWHwcGnf/38e6c5c1860379bd848f6836ba1c6b.jpeg)

:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/KHoT_gdpTtMzShAwcDvs/52ff5263d66529ec85626225d1f925.jpeg)

:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/7KaNitMsLCCShgOgP2Ps/e68715ef75518b34804939e4e16eb5.jpeg)

:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/aZkkTnrXIs1ArlqXVHVd/66279aeb7a1f43a250066ee8c9332b.jpeg)
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/4Aocqu50ZIvporOlsi-O/9a24565aafe0680382254e561e029d.jpeg)
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/L3l7jKdXU5T3R01dxbLR/ec071380ac9d5bd767983c9430a016.jpeg)












 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
 